Hírek a "nagyvilágból"-avagy, események

Új Pedigree oldal: http://www.pedigree.hu/ . Már ideje volt. :S 2008-ban volt utoljára frissítve. :) Most, végre van fórum, (eddig is volt, de kihalt). Vannak cikkek, amiket érdemes elolvasni.

Leváltották a Magyar Junior Handler Klub elnökét. az új elnök: Bényi Kristóf (elérhetőségek az értesítés alján)
Változás történt a MEOE Junior Handler Bizottság életében.

A Bizottság elnöke a mai naptól Bényi Kristóf.
A vezetőségi tagok változatlanul Tóth Enikő és Telekes Lilla.
Az újonnan megalakult vezetőség célja, hogy az eddigieknél jobban segítsük a Fiatal felvezetők munkáját és szeretnénk jobban bevonni a tagokat a Bizottság életébe.
Ezért személyesen fordulhattok hozzám és a vezetőséghez a Miskolci CACIB kiállítás mindkét napján. Engem megtaláltok a "SILK D.C. DOG CENTER" standjánál, illetve a BIS körnél a Junior Handler bírálat ideje alatt.*
A Bizottság megfelelő működéséhez ÚJ szabályzatra van szükség, ezért minden tagunk építőjellegű észrevételére kíváncsiak vagyunk és az észrevételeiteket figyelembe véve fogjuk kialakítani az Új szabályzatot.
A vezetőség a 2010-es pontversenyt is kihirdeti hamarosan és az éves egyéb tervezett programokról is küld tájékoztatást.
Akik nem tudnak ott lenni a Miskolci CACIB-on és van építőjellegű ötletük, azok nyugodtan elküldhetik e-mailen vagy megkereshetnek telefonon.
Sporttársi üdvözlettel:
Bényi Kristóf
(mail: luckyforyou@index.hu)
(tel.: +36-30/389-61-99)

*Bocsi, már ez tárgytalan.

Mostmár a gazdit is ériti ez a hr, mert áprilisban ceglédre megy handlerkedi :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések