Coka CAC

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy szörnyen meleg vasárnapi nap Szerbiában, Cokában.
Egész csinos kis csapattal indultunk ki, a szöszik, Ian, Oana, a kis sárga, Borsika, a cuki-csoki Wewe és a francia hölgy Jazzy.
Egész időben kiértünk a kiállításra, lepakoltunk először a ring szélére, majd kicsit odébb Herdicsova Kristináékhoz. A goldik, Wewe és Jazz ugyanannál a bírónál, Karlo Bala Bíróúrnál voltak, így ehhez a ringhez cuccoltunk, a magyar vizslák kicsit arrébb, Roberto Schill körénél voltak.

Intézkedés, Ágiéknak köszönés, és már el is repült az idő, kezdődtek a bírálatok. A goldenek viszonylag korán sorra kerültek, de már fél 11-kor elviselhetetlen idő volt. Ian élete első champion osztályos szereplése kicsit kudarcos volt számomra.... Nem véletlenül hoztam el, előtte hétvégén semmi golden konkurencia nem volt Szerbiában, amin nagyon felhúztam magam, hiszen na, nem mutat rosszul még 1-2 BOB a kutyám eredményeinél. Persze, most volt golden "dögivel", legalább 10 golden volt - igen, érezzétek az iróniát. De hát kitudja a bírónak kint mi fog tetszeni. Ian nem akart mozogni. Utálta, rühellte, legszívesebben kinyírt volna - vagy legalábbis lefeküdt volna a ringben. Nem, ő ilyenkor nem úgy k*cs*g*sk*dik, hogy belép, leül, nem áll meg, egyszerűen nem mozog, nem áll szépen, kirúgja a szögeit. Ami kár, mert egyébként nagyon szép könnyed, elegáns mozgása van.... Persze, könnyű ezt mondani, mondhatjátok jogosan.
Megkaptuk a CAC-ot, éljen, de azt, hogy Ő legyen a BOB esélytelennek láttam.



Diluka már egyszerűbb eset volt, mozgott, állt, cuki volt. Látszik, hogy nem Zoya vonal, maradjunk ennyiben.... Megnyerte a legnépesebb 3 nevezett szukából álló osztályt.
Fajtagyőztes összevetésre Gergő hozta be Dilut, én Iannal akartam megvívni a csatát... Na itt fulladt az egész totál katasztrófába, ennyire még sosem sztrájkolt - ismétlem, mozgása szép, csak lassú mint egy lajhár... Gondolhatjátok, hogy meglepődtem, amikor a Bíróúr nekünk adta a BOB-ot. Cherry on the cake: Díííláájláá JBOB és BOS lett. not bad, not bad!!!!


Wewével mondhatjuk, jól megszívtuk, két nevezett angol cocker volt, mindkettő fiatal szuka... A másik egy brutál szőrben lévő fél évvel idősebb arany szuka volt... Nem tudok mit mondani :)
Jazzyke meg először K1 lett, aztán mégse... nem értettem a szerbül végbemenő vitát, de lényegtelen is. Örülünk a K2-nek is! :)

Ezek után kellemes baráti társaságban élvezhettük a nagy fák adta árnyékot, Ágiékkal is beszélgettem kicsit, Ádámka totál ellopta a szívem. Kész, imádom azt a pasit!!!! ♥ Nem vagyok egy nagy gyerek őrült, nem rajongom minden kisbabáért, de hát Ádám az valami hihetetlen. Ágit és Lacit is imádom, fantasztikus szülők, így nem akkora meglepetés, hogy a csemetéjük is ekkora arc.
Közben bőszen videóztam és fotóztam a DOGFORSHOW oldalnak, ez volt az első olyan kiállításom, ahol videós dokumentációt is kellett készítenem.


A Best in Show program is jobban sikerült, mint azt valaha is sejtettem. Ian és Delilah pár először is 3. helyezett lett kutyapárban. Meg is értem, tündérkék voltak mind a ketten, és hiába semmi közük egymáshoz, nagyon hasonlítanak. Tikották, na!

Majd, elfelejtettem így, hogy nem én vezettem fel, Borsika JunBOB és JunBOG címeket is bezsebelt... olllééé welldán Gergő & Borsónyi


A másik említésre méltó szereplésünk Csipkével volt, a Maribori rBOG után itt is szuperül végeztünk a díszkörben. Először a Csoportgyőztes címet zsebelte be a hölgyemény, majd következhetett a BIS :) Igazából nagyobb öröm lett volna, ha a bírók nem hangosan beszélik meg a végső döntést, és nem hallom végig, hogy madzsárskávizslá.... Csipke ugyanis BEST IN SHOW 3. helyezett lett!!!!! Nem is tudom mióta vártam erre, az első BIs helyezésre... Mondjuk, a "We are the champions" nagyon hiányzott az egész feelingjéből, de hát, mindegy. Majd máskor. A BIS pedig nem más volt, mint Misooooo a springer!!! Hatalmas gratula!

Nagyon jó erre a napra visszagondolni, a társaság és a hangulat tényleg nagyon jó volt, köszönöm szépen mindenkinek, aki a részese volt!!!





CsipetCsapat ♥

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések