Kezdés-Bemutatkozással


Szia!
Sokszor írtam már blogot, de valahogy sosem tartott egy hónapnál tovább. De ez most más.

Hogy miről is fog szólni?


Kutya,kutya,kutya...! Magyarán az életem 3/4-éről, mivel a tanuláson, a rajzoláson, és a ping-pongozáson kívűl ez az életem. Ez nem csak egy kis fellángolás, hogy kutya kell nekem, hanem ez egy életstílus. Az nem mondhatja magáról hogy kutyás, akinek van egy kutyája de le se sz.rja.
Egyépként nagyon szeretek rajzolni, festeni, írni, fotózni,na meg persze ping-pongozni. Rajzaim: http://gallery.site.hu/u/solya/munkaim/ Fotóim: http://gallery.site.hu/u/solya/kepek/

Nagyon szimpatizálok a Retriever Rescuesokkal (retriever fajtamentők), mindennapos fórumozó vagyok Náluk, és valószínűleg nemegyszer fogtok Róluk hallani, mivel Nálunk mindig történik valami (általában kutyákat mentenek) http://www.retrieverrescue.hu/


A kutyás élet nálam 2008 09.07 -én vette kezdetét. Hogy mivel? Regisztráltam a vipet.hu-ra, ahol egy csomóó aranyos, kedves kutyás emberrel ismerkedtem meg, és elkezdtem huzamosabb ideig érdeklődni a kiképzés/tenyésztés iránt. Azóta az életem része, a hatalmas séták, a versenyek, a dog-dancing, és miiindeen ami a kutyával kapcsolatos.


Hogy milyen ebzettel csinálom mind ezt? Ilyen csodálatossal:

Van egy golden retriever szukám, Ingrid. Imáádom. Nincs olyan nap (na jó, ha nem vagyok itthon az kivétel) hogy ne játszanék, dögönyözném, és tanítanám a kiscsajt. 5 éves, de olyan mint egy villám. Imád engem, lesi minden mozdulatomat. Egy kis életrajz:




Ingrid 2004 November 24-én látta meg a napvilágot, Balotaszálláson, egy tanyán. Szerelem volt első látásra. Ő volt a legnagyobb, legmozgékonyabb, és a leghuncutabb. Akkor 3 hónapos volt, és rá egy hónapra hoztuk el.
Ő vitt bele a kutyázásba, a kutyakiképzés rejtelmeibe. Teljesen egy hullámhosszon vagyunk.
Az elsőkiállításon 3. helyezést értünk el. Utána "eredménytelenül" voltunk kiállításokon 2 évig.
Hihetetlenül gyorsan tanul.
2009 augusztusában a ll. Vipetes találkozón egyszerre 2 helyezést hoztunk el. Ez nagy mérföldkő számomra, mert bebizonyította Ingrid, hogy amikor kell, megcsinálja amit kérek, érzi a verseny fontosságát.
Nagyon gyors tud lenni, biztosan jó sport lenne számunkra az agility, de ez sajnos nem megoldható.
Jelenleg dog-dancingezni, és frisbeezni tanítom.
Imádja a dog-dancinget, bárhol, bármikor táncraperdül, és lesi minden kívánságom. Versenyekre is szeretnénk járni. Ez a sport teljesen összeköt minket.
Frisbeezni is szeret, de ott inkább a gyorsaságra, és a reflexekre van szükség. Eleinte, mint a legtöbb kutya apportozozz vele, de mostmár ugris is érte, de még nem olyan precíz.
Imád futni, úszni,és ugrálni. Ez a három a lételeme.
Amit még nagyon szeretek Benne, az hogy SOHA nem hallottuk még morogni! Egy kutyára sem morgott, Őt kapták már meg, de nem lett baja.
Imád játszani, jól kijön a kutyákkal.
Ugye milyen széép?

Egyépként rengeteg kutyás barátom van, de a legeslegjobb Dia. (itt egy blog: http://www.zsemlee.blogspot.com/ és itt egy honlap: http://www.goldenlena.lapunk.hu/ )






Mint látjátok van egy goldija Léna, és egy border collieja Cleo. Lénával mér volt szerencsém talizni, együtt versenyeztünk egy közös számban:














Ja, és majdnem elfelejtettem valamit!Miért is adtam az a nevet az oldalamnak hogy "Golden-Bliss"? A magyarázat: a "golden" szó aranyat jelent, illetve ez a kutyám fajtájának a neve (ha lehagyjuk a retrievert :) ) a "bliss" pedig boldogságot. Magyarul: Arany Boldogság. Gondolkodtam még a Golden Ahava-n, (golden szeretet/ahava-héberül szeret/) de valahogy a bliss jobban tetszett :). És azért bátorkodtam ezt a nevet adni, mert szerintem Ingrid eléggé boldogan él.
Jövünk minél hamarabb! /akár naponta többször is frissítek, persze, ha van valami hír!
Puszik: Orsi és Ingridke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések