Behavazva

Nem vagyok az évszakokkal olyan nagyon határozott. Értsd: Nem mindig tudom eldönteni, szeretem-e, vagy utálom az adott évszakot. Most szeretem a telet. ♥
Ingrid is tisztára imádja, még a hugomat is húzta szánkóval.
hétvégn mindenképpen kutyázok, csak az a kérdés hol :D
Mert ha maradunk vadkerten, akkor a Regivel, a kutyusával Suzyval, és Ingriddel, ha megyünk szegedre akkor Orsival és a goldijával Botival.
Egyépként azt sem tudom, hogy hol áll a fejem, annyi tanulnivalóm+ versenyem van.
És Ingridke is szerepel majd egybe. Regivel leszek, meg még nem is tudom kivel, és csinálunk egy biosz versenyt: ezért vagyunk mi a legzöldebbek. És lesz benne olyan is, hogy a kutyákat sétáltatjuk, az erdőbe. Tiszta fantörpikus :)
Így egyre kevesebb időm van kutyázni. De minden nap beiktatok egy kis d-d gyakorlást, és játékot. El se tudom képzelni, mikor lesz lehetőségem "kifárasztani" a kutyát. Ez lehetetlen, mivel kifáraszthatatlan ebzetem van.
Szombaton hülyültem egy kicsit Diával, és Kiflivel msnen. Jó Velük lenni, olyankor minden őrültég kijön belőlem, és utána "normális" leszek. (lehetséges ez?)
Most lassan megyek majd edzésre, ami remélem nem lesz gyászos. (Winhardt János miatt)
Most, hogy nagyjából mindenki túl van a gyászoláson, újra igazi STEASZ edzések, és bandázások következnek!
Már a mai hatalmasnak ígérkezik, mert arra készülünk hogy megfürdetjük a fiúkat (inkább fordítva fog sikerülni)
Ingridem meg rohangászik föl alá, nem bír magával a hó miatt. Meg már túlcsapong az energiája, ezért kéne már egy jó kis erdő látogatás.

Majd, ha a tanulás mellett, és a kutyázás mellett jut időm gépezni, akkor jelentkezem!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések