Tikva-újra gazdit keres

Igen, Tikva megint gazdit keres. Nem akarom itt részletezni, de a gazdijai lemondtak.

R-R hírek:

TÁMOGASD EGY KATTINTÁSSAL AZ ÁRVA RETRIEVEREKET!






Állítsd be kezdőlapodnak a http://www.keresve.hu/retrieverrescue címet, mert csupán az oldal látogatásával anyagi támogatáshoz juttathatod a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületet. A weblap egy Google keresőt is tartalmaz.



A Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület is csatlakozott a http://www.keresve.hu jótékony kezdőlap rendszerhez amely egy új adománygyűjtő program. Állítsd be számítógépeden kezdőlapnak http://www.keresve.hu/retrieverrescue oldalt, és használd minél többször, mert ezzel befolyásolhatod a reklámbevételek nagyságát és a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesület részesedését.



A keresve.hu -n keresztül az is tudja segíteni a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületet és a kutyákat, akinek anyagi helyzete nem teszi lehetővé pénz, tárgy, vagy idő felajánlását. Kérjük támogasd a Retriever Rescue Fajtamentő Egyesületet az oldal használatával és az új ingyenes adományozási lehetőség ismerőseidnek való ajánlásával.



Az oldalon keletkező reklámbevételt - az üzemeltető Világfejlesztési Alapítvány saját egyéb forrásaival kiegészítve - a látogatók szavazata alapján osztja szét a regisztrált civil szervezetek között. Az oldal statisztikái hamarosan nyilvánossá válnak, az alapítvány pénzügyei szintén elérhetőek, így mindenki számára átlátható a gazdálkodás.



Köszönettel a Retriever Rescue csapata


Az utóbbi időkben a tavalyi 1%-ok jóvoltából töretlen lendülettel tudtuk felvállalni a mentendő retrievereket, és mondhatni csak az elhelyezési nehézségek, a hely szűke, a távolság szabott határt ennek. Szerencsére viszont nem voltak anyagi gondok, folyamatosan tudtunk előre gondolkodni és vállalni az újabb bajbajutottat.


Most viszont lassan közeleg az az idő, hogy ez változzon. Jelenleg kevesebb, mint 2 havi költségvetésünk található a bankszámlánkon, és a következő 1% még nagyon nagyon messze van.



Még csak február közepe van és ebben az évben mégis máris 18 kutya került a gondozásunkba. Közülük Fóka, Faith, Díva/Szeptim, Száska/Oktáv hazamentek; Kincsem, Bajnok, Ubul, Bilbo, Borcsa, Toby új gazdit találtak. Guszti sajnos meghalt. Lilu, Bónusz, Dózer, Plútó, Teddy, Espen, Bobby pedig még a gondozásunkban vannak. Teddy, Plútó még ivartalanításra vár és Bobby is, ha gazdájára nem akadunk rá, Espen rendbehozatala pedig nagyon nagy munka lesz. Mellettük persze vannak „régi” védenceink is, akik épp úgy gazdira várnak (Bonifác, Forte, Horatia, Blacky), vagy éppen idén lettek gazdisok, de még tavaly kerültek gondozásunkba (Chili, Juhar, Cappy, Licsi, John Gold).

Mindenesetre – és számunkra ez a leges legfontosabb – ők már mind jó helyen vannak, és a sorsuk biztosított, nem érheti őket baj.



Mi viszont szeretnénk gondolni azokra a kutyákra is, akik még menhelyen, gyepmesteri telepen vannak, akiknek tervezzük a megmentését és a gondzásunkba vételét. ... vagy éppen nem tervezzük, mert nem is tudunk még róluk, csak egyszer becsöppennek a semmiből, vagy ránk hullanak az égből és azonnal segítség, elhelyezés, állatorvos kell nekik.

Ha kicsit fellélegezhetünk az utcán talált, altatásveszélyben lévő kutyák mellett, szeretnénk, ha Fido lekerülhetne a láncról, Lili és Lujzi eljöhetnének arról a menhelyről, ahonnan korábban Lola és Lara labik is hozzánk került. Ők az első számú kiszemeltjeink.



Szeretnénk töretlen lendülettel segíteni rajtuk, és nem csak most, hanem folyamatosan, egész évben, és persze utána is. Kérünk hát, ha teheted, támogasd az Egyesületünk működését, és segíts nekünk abban, hogy ezeknek a kutyáknak hosszú távon is jövőjük legyen!

Számlaszámunk: 10400140 - 50515653 – 53521002

Nagyon köszönjük!




_________________

Retriever Rescue

06-20/526-2703

____________________________________________________________________

Gyászhír:

"Royal Santinel Apacs


2005.11.10.-2010.03.01.





Tegnap este megkapták 10 körül a vacsit,majd lefeküdtek aludni(vacsi előtt voltak kinn),majd 11 felé nekiállt bokákolni.Bokákolt egész éjjel,azonban nem hányt ki semmit.Se a vacsit,se a hányáscsillapítót,amit adtam neki.Azonban az öklendezés megmaradt egész éjjel.Reggelre felpuffadt a hasa,nekem azonban itt elvágták a szálakat,suliba kellett mennem.Mire hazaértem,már nem volt Apacs.Anyám itthon volt vele,azonban jelenleg olyan a kapcsolat köztünk,hogy nem kommunikálunk,szóval azokra a kérdésekre,hogy miért nem hívott hozzá orvost,ha látta,hogy rosszabbul van,látta-e egyáltalán,hol volt akkor,jelenleg nem tudok válaszolni.Sajnálom,rettenetesen sajnálom,hogy ma elmentem itthonról.Reggel még kiment elvégezni a dolgát az udvarra,reggelit nem kapott,mondván,fel van puffadva.


Nyugodj békében :(

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések