Végre itthon van a gazdii!

(mostantól Ingrid szemszög)

Gazdi egyszercsak eltűnt. Azt sem tudtam holvan. Bementem a házban (persze ki is kellett mennem rögtön) de annyira pont volt időm, hogy a gazdi nincs bennt sem. Hát akkor hol van? Szétszedtem a kerítést, és kimentem megbeszélni a kóbor kutyákkal hátha ők tudják. Aztán a szomszéd meg visszavitt a kertbe. Dehát én kinnt akarok lenni! úgyhogy megint kimentem. Akkor jöttek haza a gazdi mamájáék. Velük sem volt. Elbújtam, mert kikaptam volna, hogy kiszöktem. De észrevettek, és behívtak. Utána megcsináltatták a kerítést, úgyhogy már nem tudok kimenni.

Nem volt kedvem enni. 5 napja hogy elment a gazdi. Csak feküdtem, nem is játszottam. A gazdi anyukájáék már ilyeneket mondogattak: -Ha már frizbizni sem akar akkor nagy baj van.
Jah, hogy a frizbit dobták el? Nemérdekel. Ha nem a gazdi dobja, akkor nem jó.
Aztán a kisgazdi megpróbált dog-dancingezni velem. Viccelsz? ha nincs gazdi d-d sincs.
Így telt el a 6 nap. Ekkor már azt hittem a gazdi végleg elment.
Amikor. Nem. biztos csak képzelődöm! És akkor a gazdi rohant ki, és össze-vissza puszigattam, és tőle is kaptam puszikat.
Dejóó hogy hazajöttél! Rögtön hatalmas játék, előkerült a frizbi, és minden játék. D-d-ztünk egy kicsit, és persze a simizés sem maradt ki. Ma elmentünk egy kicsit sétálni, de nem sokáig, mert a gazdi még gyenge.
Tikva folyamatosan bejár, és még nincs gazdijelölt. Remélem jelentkeznek érte. Gazdi holnap megy informatika versenyre, most is arra gyakorol. Ahelyett, hogy kiélvezném, hogy erre a hétre "szabadságon" van, tanulnia kell. De ha minden jól megy, akkor ma, vagy holnap eljön Lucy, az én legjobb barátnőm, és olyan hancúrt levágunk, hogy csak na! nyáron is nálunk nyaralt.
Tarozom neki egy visszavágóval, mert lenyomott birkózásban

de azért tudtunk jó kislányok is lenni:


De legfőképpen azért játszottunk:


de a gazdival is pózoltunk egy kicsit


Lucy gazdája a gazdim töritanára, de egyépként egy régi ismerősünk, úgyhogy remélem még sokszor fogunk játszani. most videjóó is fog készülni, meg sok-sok kép. Sajnos a gazdi csütörtökön kecskemétre utazik, de legalább itt lesz a Lucy, hogy legyen kivel játszanom.

Na most megyek, mert a gazdinak jönnie kéne gyakorolni az infóversneyre, hogy valami jó helyezést érjen el.
Puszi mindenkinek: Ingridke

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések