Retrieversport mániaa

Nem is tudom hol kezdődött. Talán ott, amikor a gazdi kijött ilyen izés fejjel, mint aki valami szuperet olvasott. Nah. szupii. újabb tanulás.
Megváltoztatott pár dolgot, most pl. nem a jobb oldalára, hanem a bal oldalára kell ülnöm, és ott kell szabadon követnem.
Után jött az igazán nehéz dolog. Eldobta az apporfámat és nem szabadott utána mennem. Mostmiééért. Aztán Tü-Tü /sípolt/ és egy előreküldős kézjel, majd egy keresd, hozd. okéé. ebből a keresdet értem, de mit kell ezen keresni. A hozd meg nyilvánvaló volt, az előreküldés is világos, a sípszót meg majd kiagyalom. Elmentem érte, miközben újabb sípszó: Tűűűűű-gyere. Okéé. Odamegyek hozzá, meglátom milesz. Odaértem, letettem, majd egy kis Tü-ül. Okéé. Leülök. hatalmas dícséret, juti meg minden. Jól csináltam, bár a sípot nemtom mihez kötni. Gazdi leültetett újabb tü-ül. leültem. Így ment mondjuk 5x, aztán csak volt de én leültem. Iszonyatosan nagy dícséret. áááh. a ülést jelent.
Utána , marad. okés. leültem, és maradtam. majd tűűűű-gyere ugyanez mint az ülésnél, és voáláááááááá, megtanultam a sípszós behívást. Később jött a tü-tü ami az elrejtett/eldobott apporttárgy visszahozása. Mostmár nagyon kéne egy dummy, puhítgatjuk gazdianyut. Csak túúúlsokmindenért kell puhítgatni :D
Okosak vagyunk mi, megoldjuk ;)
Ahonnan ezeket vettük
Már régóta ismerjük ezt az oldalt, de ez van, most kapta el a gazdit az isteni sugallat. :D
Most jelenleg tehát: DogDancing (DD) ezerrel, versenyekre, bemutatókra- amit már csak kinnt kell gyakorolni, meg hát az új trükköket.
retrieversport- Working Testre (WT)- amit kikapcsolódásképp. merthogy egy retrievernek azért illik ismerni az alapszabályokat.jövőre, vagy azután, amikor már nagyjából készen állok elmegyünk egy mo-i WT-re :D
Agility-energialevezetés-gyúrjuk anyát nagyooon. majd nyáron tutkó eljutunk.
lehet szorítani nekünk- dummy & agility

Megjegyzések

Bi üzenete…
Hello! Jösztök agility tábroba? :)
Nagy Orsi üzenete…
Nemhiszem. Majd jövőre.

Népszerű bejegyzések