Séta-Part 2

Mint látjátok Part 2-azaz második rész.
A gazdival 2-kor elindultunk, sétálgattunk, gyakoroltunk, majd visszamentünk elénk, ahol Regi és Suzy & Dundi csatlakoztak, egy idegen lánnyal, Bíborkával, és Regi kishúgával Rékával, aki nagyon szereti nyúúzni az ebeket.
Kinnt sokáig sétáltunk,majd hazaértünk, így 1,5 órát az erdőben töltöttünk. Utána Regiékhez mentünk, ahol egy kis Nimfa papagály halálra rémisztett.
5 percig voltunk ott, ameddig ittunk, és léptünk is. Sétálgattunk, majd szépen csak csatlakoztak hozzánk emberkék, akik nem igazán zavartak.
Elértünk Lukács Parkba, ahol lefürödtem, és nem is kicsit röhögtek rajtam. Dehát Retriever vagyok, isteneeem.
Elmentünk Edináékhoz ahol Suzy megtámadott egy macskát, gazdi kiscicákat simizett, én meg stíröltem a macskát.
Leváltunk Miráékkal a csapattól, és 4-en folytattuk. Lukács parkban voltunk egy darabig, újjabb fürdés.
Séta, majd elindultunk haza, de bementünk még erdőbe, ahol gyakoroltunk, még, így 5 óráig voltunk sétálni. Hullán értünk haza, de én lelkesen frizbizem még.
Végül gazdi bement.
Nagyon jó volt.

Arról beszélgettek a gazdék, hogy mennyire hasonlítanak a kutyák a gazdájukra. Suzy a ragaszkodó, Mira a szétszort, én meg a magam Freestyle  és a  nemhalgatoksenkiéssemmie-deimádomagazditésképesvagyokpánikrohamra mód híve vagyok.
A gazdi mondta, hogy tegnap amikor nem talált egyedül érezte magát. Nem volt akit figyeljen, hogy mikor vesz észre valamit. Ürességet érzett. És nagyon szomorú voltam, mert tudtam, hogy az én hibán-ezért megfogadtam, hogy többet nem megyek messzire-ezt bizonyítja a legutolsó erdőbe menetel is. Folyton gazdit figyeltem.

Ééééééés. Pictureeees ^^

Suzy & Dundi


Suzy és Regiláb





Pusszantáááás

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések