II. Éjszakai DogDancing Verseny - 2014.08.09.

Bevallom őszintén, már nagyon vártam ezt a versenyt, habár, készülni nem sokat tudtunk. Iant utolsó pillanatban neveztem, Ingriddel sem volt sok lehetőségem gyakorolni. Még az OB-re készült kűröket tökéletesítgettem, gyakoroltattam tovább. Nem stresszeltem, nem eredmény miatt mentem, azt hiszem, életemben először mentem úgy, hogy az utolsó hely sem érdekel. Ingrid 10 éves lesz, Ianke meg fiatal.... minek erőltessem. Bevallom, az előző versenyek nem úgy sültek el, ahogy akartam, kezdett a lelkesedésem fogyni.
Iannal a verseny előtt 2 héttel volt egy kis konfliktusunk, ugyanis ő egy kis orrkoppintás hatására 3 napra megsértődött, és semmit nem volt hajlandó megcsinálni.

A szervezők a Magyar csapat OEC-re való utazásának támogatásának érdekében kiírtak egy csapatversenyt, ahová Szandrával mi is jelentkeztünk, a Golden Paws Power Nitróból, Lenából és Ingridből állt össze. Nem kellett semmit csinálnunk, a pontok adódtak össze, de azt hiszem,nagyon jó kezdeményezés.

Délután 3-kor indultam Gerővel, a szöszikkel, Baltussal és a kicsi Borsikával kisebb-nagyon veszekedések közepette, sosem tudunk nyugodtan elindulni. Időközben Tasson felvettük Hangát egy gyors pörköltrendelés után, illetve, 18. életévemet betöltve egy kis alkohol vásárlás után. Nem minthogyha a Somersby egyébként olyan nagy dolog lenne, de végre a személyimet elkérve kiadták nekem.

Meglepő gyorsasággal raktuk össze a sátrat, kipakoltunk, majd a többiek elmentek Blankáért a HÉV megállóhoz amíg én regisztráltam, ismerősöknek köszöntem, megvacsiztam. Blankától egy nagyon finom tortát kaptam, azt csipegettük egész este. 

Trükkversennyel kezdődött a móka, nagyon szuper párosokat láttunk, majd az első osztály következett a soron. 50 nevező körüli létszám volt a versenyen, több országból, ha jól tudom, minden osztályban voltak lelkes jelentkezők. Igen színvonalas, jól szervezett verseny volt, emelem kalapom Fruzsiék előtt.
Gridit nem nyaggattam, a hivatalos 1. osztály vége felé kicsit elővettem, bekapcsoltam. 
Nem izgultam egyáltalán, nagyon jól éreztem magam, sok dolgot elrontottam, másik irányba kerültettem Ingridet, aki egy kis idő után fordított egyet, és megváltoztatta az irányt... hát na... önműködő. Gridó eszméletlen ügyes volt, de annyira nem voltam elájulva az egész produkciónktól, bár, jobbnak éreztem mint az OB-s alakításunkat. 
Sajnos a videó nem lett jó, homályos végig, én vissza tudtam nézni amit akartam, de a nagyközönségnek nem publikálom inkább. 

Következett egy nagy szünet számunkra, gyönyörű, színvonalas kűröket láthattunk, beszélgettünk, nagyon jól éreztem magam végig. Igazi kis DD-s hangulat, sehol semmi ellenségeskedés, rosszalló pillantások. 

Ian a virsli illatára meglepően átváltott a drogos énjéből, és szuperül működött, sosem volt még ilyen ügyes. Őt sem izgultam túl, végig impróztunk, nem volt konkrét kűrünk, hiszen nem tudtam mit csinál majd meg nekem, és mit nem. Nagyon pontosan, szépen, tempósan dolgozott, olyan dolgokat is megcsinált, amit még sosem gyakoroltunk, csak hirtelen kipattant közben az agyamból, hihetetlen édes volt! Szuper kritikát kaptunk, az egyetlen negatívum az volt, hogy nem jutalmaztam eleget kűr közben. Megbizonyosodtam róla, tényleg olyan kutyát kaptam, amit kértem Mártitól... Dogdancingre valót :)


Ahogy telt az idő mindenki egyre fáradtabb lett, egyre több réteg ruha került fel mindenkire, eredményhirdetésre a kísérőbrigádomat már nem tudtam kirángatni, e nm is éreztem ezt fontosnak, hiszen, úgyis 4. leszek Ingriddel.
Fruzsi konferálta az eredményhirdetést, és ahogy egyre haladt előre, egyre inkább meglepődtem, mi lettünk az első helyezettek! Elmondhatatlanul büszke és meghatott voltam, nem gondoltam volna, hogy ilyen erős mezőnyben ilyen szép eredményt érünk el.
Ingrid egy nagy. 15 kg-s Josera Balance tápot kapott, illetve egy szép serleget.Ismét nagyon nagylelkűen támogatta a Josera a versenyt, rengeteg szuper ajándékot kaptunk.
a Golden Paws Power a második helyezett lett, nagyon örültem.

Gratulálok a szervezőknek a színvonalas, gördülékeny, szuper szervezésért. Köszönöm minden versenyzőnek a szuper hangulatot! Már most várom a III. Éjszakai DD versenyt!
Nem sokat aludtunk az éjjel, korán keltünk a másnapi kiállítás miatt, illetve a kétszemélyes sátrunkban 4 személy + két kutya aludt, így kicsit párás lett bent a levegő.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések