Velence CAC - 2014.08.10

Vasárnap reggel Ráckevén ébredtünk a dogdancing verseny után nem túl kipihenten. Összepakoltunk, elmentünk Hangával haza egy gyors ruhacseréért, majd irány Velence. Útközben kicsit kerültünk, ugyanis a komp nem működött. Fel voltunk ám pakolva, két kölyök vizsla, két felnőtt goldi, box, 15kg-s táp, nagy utazótáska, hálózsákok, sátor és mi hárman egy igen kicsike autóban.... de befértünk!!!
Semmi esélyt nem láttunk arra, hogy időben odaérjünk, vagy, hogy egyáltalán elérjük a bírálatokat.... de sikerült, ott voltunk, lepakoltunk, és még bőven volt időnk is. Társult hozzánk kedves Péter az én annyira kedvenc Varázsommal, akiről, már a múltkor írtam. Még mindig nagy szerelmem a kutya :)
Gyakoroltam kicsit Cinkével, aki előtte pénteken járt nálunk egy kis gyakorlásra. Az egész kiállításon magyar vizsla fiatal szukából volt a legtöbb, 7 nevezett kutya volt.

Levittük a kutyákat fürdeni kicsit a meleg miatt, hát, kicsit csalódnom kellett a kutyastrandban. Addig semmi gond nem volt, hogy a kutya beleugrik a vízbe.... De ki már neked kellett kicibálni, nem tudott kijönni magától... Ennek köszönhetően Ian kétszer vállalta be a hasast, utána azt mondta, köszi, engem ne ráncigálj :P Ingridet meg beletettem, ellubickolt, majd szépen kiemeltem, neki oly' mindegy volt.

Borsikánál kicsit elszámítottam magam, ugyanis azt hittem, még van 1-2 osztály előttünk, így szegényt félálomba vittem be, de nagyon nagy hős volt ebben a melegben.
Cinkével már nagyobb feladatom volt, nagyon sokáig vártunk a ringben, nagyon hosszú volt kivárni a 7 kutya bírálatát, Cinke ráadásul nem is akart megállni (nem hibáztatom, nekem is tele lett volna az a bizonyos testrészem) ebben a nagyon erős, minőségi mezőnyben Cinke kitűnő 3. helyezést ért el!
Bírónk a specialista és az én olyan nagy kedvencem, Kardos Vilmos volt :)

Borsika.... hát lehet nem imádni ilyen tekintetet? :)

Kis pihi következett amikor lehűthettük magunkat, találkoztam Dóriékkal és az egyre nagyobb Ellievel, valamint az én nagy macikámmal, Bátorral. Ismét szívmelengető érzés volt, ahogy bújt, ugrált, puszikkal halmozott el. Tényleg fantasztikus érzés ahogy ez a kutya örül nekem :)

Hanga nagyon szuperül szerepelt jh-ban Varázzsal, nagyon rég volt már kiállításon, Varázs is apás, de én úgy gondolom, nem sok kivetnivalót találtam a munkájukban. Első olyan junior handling volt, amit mint igazán kívülálló néztem meg, hiszen már túlkoros vagyok, nem nevezhetek többet.... Egy biztos, tényleg kint lehet a legtöbbet tanulni, és fejlődni.

Baby BIS-re amikor az előkészítőben várakoztunk egyszer csak egy nagy fehér fej fúrta be magát, miközben a gazdik sűrű elnézések közepette próbálták visszahúzni, és csak akkor nevették el magukat, amikor hátrafordultam... Kitaláljátok, azt hiszem, ki volt az, aki egy egész ringen át húzta a gazdit hozzám... hát persze, hogy Bátor :)

Borsika valami álom volt, ahogy viselkedett a BIS-ben, szépen jött, állt, mindenével meg voltam elégedve. Ügyes kis tanítvány volt, meg kell hagyni :)
Köszönöm a bizalmat a gazdiknak!!! :)
Baby BIS rsz magyar vizsik :)






Want to read it in English? Check out our tumblr blog with English posts: http://golden-bliss24.tumblr.com/

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések