Huntingsource training - 2015.01.31.

Ismét Hetényegyházán jártunk, hogy egy újabb nagyszerű trainingen vegyünk részt. Igazából, magamra se ismerek.... hova lett a régi énem, aki csak stresszelt, ha munkáról volt szó, és utálta az egészet. Ian sokat változott talán ennek hatására is. Nyugodtabb lettem, és ezáltal az ő szarvacskái is sokkal kisebbé zsugorodtak. Nem mondom, van azért agyasság még most is benne, nem is kevés, de már ezerszer jobb minden.

Reggelt Pistiéknél kezdtük, beugrottunk egy kicsit hozzájuk, miután Hetényben összefutottunk, vagyis mi észrevettük őt, és autóshajszába kezdtünk, és végül hosszas dudálás és villogás után Pisti észrevett minket, és elinvitált hozzájuk, így a falka rohanhatott egyet, láthattam a kedvenc kis labijaimat, kedvenc kis pulimat, Pannikát no meg kedvenc kis Fruzsikámat ♥ Igen, igen ezt mindig elmondom, de Pistinél hihetetlenül jófej kutyák vannak!!!

Hárman voltunk a trainingen, három golden, név szerint Tapi, Sirius és persze Ian :) Mindenki más-más problémákkal küszködött, de jó volt látni három ennyire lendületes goldent a mezőn, hiszen mindig megkapom, hogy a golden olyan lasssúúúú.... Hát, látták volna a három úrfi teljesítményét :)

Főként memorykat csináltunk, nagyon szuper érdekes, és tanulságos feladatokat, mint kutyának, mint felvezetőnek, és végre előjött nálunk is egy-két nagyobb hiba. Eddig viszonylag gördülékenyen ment minden, nem ugrott be, most volt ebben is szerencsénk, no és inkább most, mint versenyen. Beugrásai nem voltak egyébként vészesek, rögtön be tudtam hívni.
Lábmunkánk, ami eddig problémás volt most javulni látszott kicsit, bár nekem még mindig gyatra, sokszor előrébb van egy kicsit, tehát van azért még min alakítgatni.
A keresésén is kell javítanom, ha nem fedett a terület alig használja az orrát, de rajta vagyunk ezen az ügyön is.
Változtatnom kell az irányításomon is, jobban oda kell figyelnem merre küldöm a kutyát, és jobban használni a kezem.Apróságok, de rengeteg mindenben segítenek. Tudtam, hogy nem eléggé jó irányba mutatok, de most láttam meg igazán képek után, mennyire rosszul is csinálom.
Voltak kis csatáink is, amikor nem volt kedve több soron ugyanoda visszamenni, de aztán idővel mindig megváltozott a véleménye. Gyakorolnunk kell ezt is, hiszen én eddig max 2 dummyért küldtem itthon vissza. Jaj, mennyi minden van még hátra.... De már így is hihetetlen számomra, hogy eddig eljutottunk.
Tempója mint mindig szuper volt, magabiztosság bőven megvolt. Kettős jelölést is egész szépen megcsinálta, majd a végén egy hosszabb jelölést egy eléggé fedett területre is sikeresen elvégzett.Igaz, nagyon elvitte közben a szél őt, de meglett a dummy. Majd tapasztalattal megtanulja használni a szelet is :)
Gábor végig hasznos tanácsokkal látott el, és a többiekéből is rengeteget tanulhat az ember.

Egyszóval fantasztikusan éreztem magunkat, rengeteget tanultam ismét hatalmas köszönet Szendrei Nikinek és Deák Gábornak.

foto: Gergő Konyecsni

foto: Gergő Konyecsni

"Back"
foto: Gergő Konyecsni

foto: Gergő Konyecsni

foto: Gergő Konyecsni 
foto: Gergő Konyecsni

foto: Niki Szendrei

foto: Niki Szendrei

foto Niki Szendrei

foto: Niki Szendrei

hosszú jelölés part 1.
foto: Niki Szendrei

hosszú jelölés part 2.
foto: Niki Szendrei

hosszú jelölés part 3. - megvaaan!!!
foto: Niki Szendrei

training utáni pocaksimi
foto: Gergő Konyecsni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések