Makó CAC - 2014.05.17.

Szombaton reggel 7-kor indultunk Zolival és kis családjával Makóra. Két éve voltam itt, akkor Réka anyukája, Jutka vitt Damonnal és Bellával. Út közben végig beszélgettünk csak amolyan szokásos storykról. Zolivan mindig van téma, sosem fogyunk ki belőle.
Két éve is egy nagyon jó hangulatú, kellemes kiállítás volt, így most is hasonló reményeket fűztem hozzá. Csak Argó volt akit felvezettem, örültem, hogy végre nem rohangálós, idegeskedős kiállításom lesz.

Kiállításra odaérve rögtön csomó ismerősbe futottam, majd elnavigálódtunk a ringjeinkhez.... Hát első sokk, bosszankodás itt ért.... A ring hihetetlenül kicsi volt, ilyen kicsi ringben sosem voltam még, és az előző napi esőzéseknek hála minden csupa csúszós sár volt... Remek...



Goldenes ringnél időztem kicsit Borcsiékkal és Lauráékkal. Adriék überédes kis salukiját is babusgathattam, valamint Borbála Floydjával bohóckodtam kicsit a ringben, csak hogy szokja. imádni való kiskrapek, nem csak hogy gyönyörű, de a temperamentuma is magával ragadó, nem illetődött meg semmitől. 



Szabó Sándor bíróúr kicsit megkésve kezdte a bírálatokat, nem sok kutya volt nála, így ráért ilyen dolgokra. 
Szomszédaink Ivették voltak, a "bungalóval" ahogy a bíróúr mondta. Ivett egyik eladott kutyáját is megismerhettem, és még inkább megerősödött bennem az érzés, hogy irtó jó arcok ezek a cavalierek, Oli után mondjuk nem ért meglepetés. Jó volt látni őket is, kicsit visszagondolgatni a Cruftsra, milyen jól is éreztem ott magam.

Végignéztem az összes bírálatot, tacskók, német vizslák, majd weimarenereknél Babylonban is gyönyörködtem. Főleg a német vizslás rész érdekelt, milyen a mezőny, bíróúr hogyan látja a dolgokat. Nagyon örültem, hogy az általam favorizált fiatal szuka lett a BOB, nagyon szép kiegyensúlyozott kutya volt, tetszett nagyon. Babi meg kész felnőtté vált, pedig nem is olyan régen láttam őt... repül az idő...



Argónak is volt ideje lenyugodni, így a ringben a legjobb formáját mutatta. Nagyon jó volt vele együtt dolgozni, egy rossz szavam nem lehet rá, nagyon büszke vagyok!
Minden osztályban egy-egy kutya volt, a kanok mind egyszerre mentek be. Bíró úr vicces kedve oldotta a hangulatot, és az én mindig olyan morcos arcomon is fellelhető volt egy-egy mosoly... mindig ezzel piszkálnak, hogy többet kéne mosolyognom. 
Megkaptuk az osztálygyőztes címet, azt kell hogy mondjam, Argo igen jól áll címgyűjtés ügyileg a championhoz. 



Fotók: Fehér Zoli


BOB hirdetés után ( MR Csatár kapta a címet) pakoltunk, és indultunk haza, vagyis én mamáékhoz, ahol várt rám a finom-finom ebéd.
Nem mondanám, hogy rossz volt a hangulat, de azért azt sem, hogy éeltem legjobb kiállítása volt. A hangulatomra talán a sulis fáradalmak nyomtak  bélyeget. Nem mondom, hogy egyszerű az életem, már előre látom, hogy jövőre visszább kell vennem a kutyázásból.... 

No, de a nap végeredményeként:
Pitypang Fityisz Argó kit 1, CAC bíró: Szabó Sándor

Köszönöm a bizalmat Zoli! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések