Fruzsi vendégeskedik

Múlt hét hétfőn érkezett Fruzsika, hogy vele is gyakoroljunk kicsit. Kellemes meglepetés ért vele kapcsolatban, sokkal kevesebb munka volt Fruzsival, mint tesókájával, ezt az ivarérésnek tudtam be, az ő bizonytalan korszaka sokkal gyorsabban lezajlott mint fiútestvéréé. Érdekes nagyon ez a korszak, minden kutyánál másképp zajlik, most hogy ennyi fiatal kutya volt nálam érdekes volt ezt megfigyelni. Fruzsinál gyorsan lezajlott, Flippnél hosszabb, Iannél kis apró dolgokban nyilvánult meg, mint a csatornafedelektől félelem, ezeket klikkerrel gyorsan ki is szedtem, és nem vittem olyan helyre ahol bármi negatív érheti.

Kedden elmentünk Ivettel és a kis Julieval sétálni egyet a városba. A két leányzónak semmi problémája nem volt egymással, nagyon jól elvoltak (ismét nesze neked bunkó német vizsla sztereotípia). Persze egy kedves ismerősünk (akire már inkább illene az előbb említett sztereotípia jelzője) tett róla, hogy ne legyen szép a napunk, drága kutyája ugyanis szépen kirongyolt ránk, aztán persze mi voltunk a hibásak, hiszen, miért erre sétálunk? Azt hiszem kicsit fejlődnie kéne még Vadkert lakosságának, ha mást nem IQ terén biztos....

Szokásos körünket tettük meg, bent a városban elsétáltunk a Lukács parkhoz, ahol mind a két lánykával gyakoroltunk egy nagyot. Ivettel ugyanabban a cipőben járunk, ugyanazokra a dolgokra kellett ránézni mind a két kutyánál. Futottunk pár kört együtt, hogy a kutyák szokják ezt is, állítgattunk, fogakat néztünk egymásnak. Utcáztunk még egy nagyot, majd a piactéren további gyakorlások következtek. Piacterünket felújították, kicsit jobb körülmények között tudunk gyakorolni, nagyobb betonos részünk lett.Jó, nyilván, ezt nem miattunk csinálták, de akkor is megkönnyítették a dolgom.
Este még egy kis ringdresszúra következett, szeret még mindig leücsörögni a nagylány.

Szerdán szintén Ivettékkel mentünk sétálni, Lukács parkban elidőztünk egy kicsit ismételten. Mind a két kutyán látszott a fejlődés, Julie egyre inkább engedi magát nézegetni, Ivett ismét jó munkát végzett a kutyájával :)
Fruzsikával teljesen meg voltam elégedve, úgy döntöttem, elég lesz neki péntekig maradni.

Csütörtökön fotózkodtunk egyet, városban sétáltunk, Gergő segített kicsit vele. Hétfőn még kicsit tartózkodó volt vele a nagylány, de ekkorra már teljes mértékben hagyta, hogy fogat nézegessünk neki. Ezen a napon teljesen megnyugodtam, tudtam, semmi gond nincs a lánykával, mindennek működnie kell vele a következő kiállításon.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések