Senta CAC - 2012.10.07.

Kicsit megkésve, de itt a beszámoló a múlt hétvégi kiállításunkról.
Reggel 7re jöttek Ákosék értem, beugrottunk kaját venni, meg nekem egy kis plusz adag koffeint.
Határon minden simán ment, és elsőre odataláltunk a kiállításra (jó, egy kutyás vezetett el odáig minket)
Rageszt kikozmetikáztuk, utána beszaladtunk a startszámokér. Rögtön belebotlottam Renibe, majd Krisztibe. Katalógust átböngésztem, láttam itt vannak Henrikék, így miután becuccolkodtunk elmentem köszönni, és kicsit gyakorolni a nagyfiúval.

Rettentő nagy késés volt, fél 10 helyett 11kor kezdődtek a bírálatok. Először Reninek segítettem Leilát BOB-ba vinni, fantasztikus az a kutya, csak úgy repültünk!
Andival váltottuk egymást, Ő ment be Luluval, aki SrbPJ lett!!!!!! majdnem BOB, de azért bemutatta a kis félősségét a drága :)
Speedyvel is repültünk egyet, bár most kicsit zizivolt a drága, de azért így is jó kis kutyus ő :)
Kicsit volt időm pihenni, közben megismertünk egy szerb németjuhászost, irtó jófej volt, velünk volt egész nap. Csomót beszélgettem vele. :)
Ragacs ügyi volt, most teljesített a legjobban, soha nem volt ilyen ügyes, és ringen kívül is nagyon aranyos kutya volt, nem pörögte szét magát.


Franciákhoz rohantunk, ahol Zivával egész jót alkottunk ahhoz képest, hogy első kiállítása és kicsit hisztis a drága.
Bírálatok után odamentem Ágihoz aki irtó jófej volt, nem gondoltam, hogy tényleg ennyire aranyos, hiába mondta nekem Blanka :)
Gyakoroltam Eddel és Sookival. Hát valami brutál szépek, no meg persze nem utolsó sorban kedvesek. Olyan husky puszikat kaptam! Kell még mit gyakorolni, de rengeteg tippet adott Ági.


Egy nagyon jó kis hangulatú, családias kiállítás volt, jól éreztem magam nagyon, örülök, hogy megismertem a németjuhászost, Ágit, és hogy találkoztam Renivel, és Krisztivel ♥ Ákos, Andi köszi mindent!

Arkovári Speed: Kit.1, CAC, BOB - bíró: Vladimir Zizakov
Dombóparti Ernto 'Ragacs': Kit.1, SrbPJ, Jun.BOB, BOB -bíró: Dejan Gujanici 
Ragi SZERB JUNIOR CHAMPION!!!!
Ziva Du Chien-Iake 'Ziva': Kit.2 -bíró: Paroczi Pál

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések