Double

Ma gyorsan megebédeltünk anyuval, és már indultam is egy nagy Ivettes Jamies Suzys Gridis sétára.
Erdőztünk egyet, kutyik asszem mindannyian totál kidőltek. 
Jó nagyot rohangáltak, volt őzike nyomának kergetése, meg egy nyuszi is felugrott, azt is megkergették. 
Ingrid behívása ismét borzalmas volt... Totál szét volt most esve, mondjuk már régebben voltunk elengedős-sétán, amit szánok bánok is. Gyakorlásnál viszont ügyeske volt, szép volt a lábnál követése is, amire nagyon büszke vagyok, jól megszenvedtünk vele.
Jamievel is gyakoroltam egyet, hiszen vele is vannak terveim jövőre. Ügyes nagyon a fiúka, már csak tökéletesen össze kell szoknunk, kiismernem mire mit reagál, az alakzatokat is meg kell tökéletesre csinálnunk, valamint meg kell tanulnom tökéletesen beállítani (igazából legtöbbször beáll magától gyönyörűen)
Sokat fotóztunk Ivettel, annyira csodálatos időnk volt, csak hát a szél fújt el minket több soron, de legalább nem esett :)












fotó: Frittmann Ivett

fotó: Frittmann Ivett
fotó: Frittmann Ivett
fotó: Frittmann Ivett

fotó: Frittmann Ivett

Hazajöttünk, aztán indultunk Csövihez, aki dogo canario tenyésztő, és már egyszer volt szerencsém találkozni a kutyusaival. Kellemes csalódás volt mindegyik kutyus, hiszen az első pillanattól, hogy körbeszaglásztak már bújtak is hozzánk. 
Jött Ivett is, 3 kutyust vittünk, én Taurát, akivel Csövi kiállításozni szeretne. Gyönyörű kiállású, és fejű kutyus. 
Sétáltunk egy nagyot, fotóztuk a kuyikat. Hát, az biztos, hogy jól megmozgattak a kutyik engem, kell egy kis erő egy 50-60 kg-os kutyus visszatartásához :) 

Taura
fotó: Frittmann Ivett

fotó: Frittmann Ivett

fotó: Frittmann Ivett

Tau
fotó: Frittmann Ivett

Jó kis fárasztó napot tudhatunk magunk mögött, így egy dupla kutyázás után nem kell altatni, az tuti.
Ingrid egyébként megvan jól van. Igyekszem minden nap sétálni (Ivettékkel főleg városban hétnaponként) canicrossozni, vagy scooterzni. 
Napjaink telnek, gyorsan, már itt a félév, a nagy hajtás jövőhéten. A bizonyítványom hihetetlen módon egész szép lesz, 4,65-ös átlagom lesz. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések