Agility edzés - április 17

Fél 5-kor indultunk Ivettékkel Kecskemétre agilityzni.
Kicsit hamarabb értünk oda, mi is segítettünk pályát kipakolni, kutyik rohangálhattak. Ingrid ma egyébként egész ügyes volt, jól kontroll alatt tudtam tartani. Kirakosgattuk a számokat, Erika felküldött minket pályát bejárni. Nekem tetszett a pálya nagyon, kicsit megmozgathattuk agytekervényeinket, mit hogyan kéne.
Volt egy rész amin én alapból olaszoztam, de olyan furi volt, mert éreztem, Grid kifogja repíteni a lábaimat alólam, és láttam, Ivett franciázik. Ó, mondom ő az okosabb, így ezek után így jártam be a pályát.

Lefutotta mindenki először a pálya első felét. Ingriddel egész jók voltunk, figyelt, pörgött, jól irányítható volt. Még bele kell rázódnunk, meg kell tanulnom végig koncentrálni, ő nagyon-nagyon jó lenne egy jó handlerrel. Én nem vagyok az, de igyekszem javítani.
Miután lementünk mind a 3-an Erika elmagyarázta mit hogyan kéne, aztán ezek szerint javítottunk. Kicsit meggyűlt a bajom, mert amit én átváltottam franciára, ott olaszozni kellett volna, de nagyon berögzült a francia.... nopara. Megoldottuk, bár erre itthon rá akarok nézni még, plusz pár másik dologra.
Kúszója is kezd egész jó lenni, nem kell a bejáratig kísérnem, majd idővel belejön, meg ha lesz alkalmam rá, külön meg kéne erősíteni neki ezt. Egyébként azt vettem észre, egész jól irányítható (a mi szintünkhöz képest) van tempója, bár ha tudnék gyorsítani ő is bele tudna még mit adni) és figyel!!! Nem tekintgetett ki ma, szépen dolgozott végig. Büszke-büszke.

Edzés végén palánkoztunk egyet, megbeszéltünk, mi Griddel running contactozni fogunk, igazából tényleg jobban bejön neki, de majd meglátjuk mit hoz az élet. Viszont ez ízületkímélőbb, ami azért egyre fontosabb nálunk. Ingrid egész gyorsan hozzászokott a palánkhoz, de az elején irtóóóóóó cukin hunyorgott. Olyan kis nyomi : D

Sötétben pakoltuk vissza  a pályát, kaptunk házit, majd hulla fáradtan robogtunk haza. Viszont most teljesen büszke gazdi vagyok, ma végre úgy éreztem, kellő munkával lehet sikerül valamit Ingriddel összehoznunk agility terén. Nem feltétlenül versenyre gondolok, hanem egy bizonyos szintet. Szorgosan gyakorolgatunk majd :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések