Havat!!


csajok játszanak.
Már eszméletlenül havat akarok.. Persze ha leesik utálni fogom... Mint mindig. Főleg, hogy elakarom készíteni a téli dog-dancing parádé vidijét... De azt hóban lehet igazán :)
Jólenne ha megint jönne hozzán Lucyke. Rajta kiélhetem a tanítási mániámat . Elég jó feje van, de nehezen motiválható csaj.  Meg úgyszeretem beállítani Őt, gyönyörű, meg majd megkérdezem melyik kennelből való. Meg ha ittvan, akkor megtelik élettel az udvar. Ingrid a pörgős asszonyság, Lucy meg a megfontolt, higgadt csajszi (pedig Ingrid az idősebb). De azért tudnak ám hülyéskedni. Szóval fel lehet készülni, mert ha megjön Lucy akkor még sok ilyen videót kaptok a csajokról:



Amíg apánál vagyok nemtudok semmi újjal szolgálni.

Addig is pár retriever rescue hír:

elkészült a naptár.
egy kis ízelítő.

A naptár álló A3 méretű naptár. Sokak kéréséhez igazodva Ágota idén úgy tervezte meg, hogy minden napnál legyen hely jegyzetelni és bekerültek a névnapok is

Ha szeretnéd, hogy legyen saját naptárod, akkor támogasd minimum 2500 Ft-tal a Retriver Fajtamentést és átadunk vagy postán küldünk Neked egy naptárat.
A rendelés módja: kérlek küldj e-mailt az andi@retrieverhelp.hu címre vagy privát üzenetet Bellandnak, amibe írd bele mennyit szeretnél, a neved, címed és hogyan szeretnéd átvenni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések