Kutyahús

Már régóta akartam erről írni.. de most semmi különös nem történik velünk, szóval leírom.
Valamelyik agysejtnélkül nagyparaszt kitalálta hogy együnk kutyshúst... perszeee. nincs is jobb annál. együk meg a kedvencünket - nem feltétlen a sajátunkat- de ha valaki megun egy kutyát milesz? óóó elviszem, aztán eladom a húsát. már a lóhúst is ellenzem.. de a kutya... az a kedvencünk. akivel együtt élünk... a napjaink része, még azok számára is akik nem kutyásak. Hogy van bárkinek is arra gusztusa hogy megegye a kutyát.. milesz majd? bemegyünk egy étterembe és leadjuk a rendelést: - egy golden retriever combot kérek rántva, rizzsel?
Vagy ha kínaiak elfingják magukat, és kitalálják, hogy ember húst esznek, mi is azt fogunk enni?
Najó, nem írom tovább, mert csak felidigelem magam.. remélem nem legalizálják, mert különben megyek tüntetni...
ember legjobb barátja.. feltétel nélküli szeretet kapunk Tőle.. és mivel viszonozzuk? azzal, hogy megesszük?

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Ugyanezt gondolom... amúgy engem is kibaszottul kiidegelt :@ Azt enném meg aki kitalálta...
Zsófi. üzenete…
totál egyetértek. hogy gondolhat egy ember ilyet?! épp ez az.. a LEGJOBB BARÁTUNKAT.. én is nagyon felhúztam rajta magamat.. hülye kínaiak.. :@
Zsófi. üzenete…
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
BoniAdri üzenete…
Undorító, hogy valaki még arra is képes, hogy ezt kitalálja. Nemhogy meg is valósítsa... felháborító! A tüntetésen veled leszek, én soha a büdös életbe nem fogom ezt hagyni, hogy bárki megmerje ezt tenni. Legszívesebben a kínaiakat is felpofoznám...és ez nem azért van, mert rasszista lennék. Nem. Csak KUTYÁT NE EGYENEK!
mangolucus üzenete…
Az nem meglepő, hogy vannak ilyen hülyék, akik erre képesek lennének, amennyi gerinctelen ember él ebben az országban. Bízom benne, hogy az ilyen süket fülekre talál csak. Épp elég felháborító, hogy nálunk magasról sz*rnak az állatkínzásokra, kegyetlenkedésekre, csak panaszkodnak a sok otthontalan állatra, de sem az ivartalanítást nem támogatják, sem a felelősségteljes állattartást. Ez már önmagában elég elkeserítő, de az, hogy még együk is meg őket, te jó ég!! Akkor viszont minden gyerek születésekor mellékeljünk egy baltát a kisbaba mellé, hátha az is finom, vagy csak megunják a szülők vagy a barátai... bocsánat, ha ezzel valakit megbántottam, de számomra egy kutya, a barátunk, a családtagunk megölése egyenértékű ezzel.
Kicsi_lány üzenete…
Remélem csak fail hir és valóban nem lesz ilyen!

Népszerű bejegyzések