Nosztalgia

Húhúú. Visszanéztem a videóinkat, amik mondjuk 1-2 éve készültek. Úgy érzem rengeteget fejlődtünk.


pl: itt ez a videó. Ingrid lelkes, én bénázok. Ha jövő héten lehull a hó, akkor "leforgatjuk" a dd-s videónkat. Most ötleteket gyűjtök hozzá.






Ők meg talán mondhatjuk úgy hogy a példaképeink. Ők voltak az első dog-dancingesek akiket láttam. nem csoda hogy dd-zünk ugye?





most ugrásokat tanítot a csajnak. A térdről ugrás egész szépen megy, a hátamon ugrásnál egy helyben totyogunk, mert leugrik a hátamról, nem marad fennt (komiban jöhetnek ajánlatok, tanácsok)

Két új oldalt hozok:
Dogsport és Kutyaszállások

És egy kicsit a facebook nagyságáról. a Kutyaszállás klubja a facebookon is megtalálható. november 15-én van az első bejegyzés, azóta 476 ember nyomta meg a tetszik gombot az oldalnál. Nem rossz!  Az előző bejegyzésem volt a 100. Amióta elindult a blog 1053-an kattintottak ránk, 18 országból :)

Elég szomorú vagyok, hogy az év utolsó kiállítására nem tudtam elmenni.... dehát már hozzászoktam mostanság... :(
Grand Prix növendék szuka osztály
sokan nem értik meg mit szeretek a kutyázásban. Ingridben azt, hogy velem van, szeret, hozzá bármikor fordulhatok, benne biztosan nem csalódok. az agilityben a futást, a szabadságot. dog-dancingben a "bulizást". a kutyakiállításban azt hogy amikor futok a kutyával elfelejtek mindent, a világot, és csak a kutya van, legyen akármilyen idegen kutya, de csak futni vele, Őt nézni....
mondjuk azt, hogy a kutyákban nem lehet csalódni. persze sokszor megkapom, hogy miért kutyázok ennyit, miért fontosabb a tanulásnál?
Valaki megkérdezte, hogy nem bánom-e hogy Ingrid keverék. Én kapásból azt válaszoltam, hogy nem. Mert így is van. Ő az enyém, így-vagy úgy, Ő a tökéletesség számomra.

Csütörtök este, 8-kor mentem ki Ingridhez, addig tanultam, meg edzésen voltam. Kiraktam 2 ugró aksit. Hopp, kecskert, hopp, olasz, hopp, meginthopp. Ez volt a menete. Két részre szedtem, nehogy elsőre túl nagy falat legyen neki. Sikerült is, majd végig. Olyan büszke voltam a csajra. Először rossz íven küldtem, de aztán végigondoltam, és simán végigszáguldott. Egyébként Ingrid este sokkal jobban pörög mint nappal. Nemtudom miért van így, de sokkal gyorsabb, viszont nem összeszedettebb. Olyankor annyira pörög már, hogy képtelenség mondjuk dog-dancingezni vele, max lábszlalomozni.
kiraktam csütörtök este a szlalomrudakat, és úúgy pattogott a csaj!
így nézett ki a "pálya"

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések