Új videó

Halihó mindenki!
Ma kimentem Ingridhez kicsit gykorolni. Nagyon vizes volt a fű, csak úgy csúszkáltunk! Eléggé leamortizálódtak az akcik, meg kell majd javítanom őket...
a térdről ugrás is egyre jobban megy. Nagyon győzködöm, hogy vagy most vagy következő hétvégén elmegyünk agilityzni. Az egész a jegyeimtől függ, szóval most nagy hajrá jön :D (meg az időtől is függ persze)
Anya jól leszidott ma, mert hidegbe pulcsiban voltam.. dehát egy kutyával futkározni... még így is besültem!  A csajszi is jól kifáradt, kicsit frisbeeztünk, egyre ügyesebb a csajszi. Karácsonyra kapok 2 db HERO Air 235 korongot, na azzal milyen jó lesz, ugyanis most csak fresis korongunk van. Meg valószínűleg karácsonyra egy retri pórázzal is bővülünk, meg egy dummyval.

A sétálós csapat új taggal fog bővülni, osztály társaméknak van egy új német juhászuk, Néronak hívják. (katt a nevére és megjelenik a kép) És Edina is gyógyul, lassan, de biztosan, szóval nemsokára tud jönni Mirával.

Hozok egy új videót a mai tanítgatásról:








Végül, kaptunk egy receptet is Hellától, kutyamuffin:
Ropogós almás kutyamuffin:

4 csésze liszt
1 teáskanál sütőpor
egynegyed teáskanál vaníliás cukor
1 tojás
egynegyed csésze almalé, lehetőleg cukormentes
2 és fél csésze víz
1 csésze almaszirom vagy friss alma apróra vágva
2-4 teáskanál méz (attól függ, hogyha cukrozott az almalé, akkor csak kettő kanál, ha nem, akkor jó a négy.)

Az elkészítés meg mint egy normális, emberi muffin
.

Megjegyzések

Zsófi. üzenete…
Szia! :)
Lenne egy kérdésem a frizbivel kapcsolatban. hogy kezdted el az egészet?? hogy szaladjon utána és elkapja?? előre is köszi a választ. :)
Nagy Orsi üzenete…
Sziaa :)
először keltsd fel az érdeklődésés. huzogasd, cuppogj, pörgesd a kutya szemmagasságában.
Ha már nyúl érte, gurítsd kicsit. Ha utána fut akkor jó jel. Következő lépés az, hogy picit dobod, szintén a kutya szemmagasságában. Innentől növeled a távolságot apránként.
Remélem tudtam segíteni :)
Zsófi. üzenete…
Igen. Tavasszal majd elkezdjük. :) köszii. ^^

Népszerű bejegyzések