Egyre nehezebb

10 azaz tíz napig nem voltam itthon. Ingrid nélkül. Már kezd sok lenni. Amikor kicsit unatkoztam eszembe jutott a drágám, hogy vajon mi van vele. Ő is rosszul tűri. Bedepül. Enni is alig van kedve.
Most Neki kicsit jobb volt. Anyának itt volt két ózdi barátnője, és az egyiknek van kutyája. Játszott Griddel, így kevésbé volt szomorú.
Csinált is Róla képeket. Egész jók lettek, olyan tipikus Ingrid fotók.. : )
Az évek során egyre nehezebb itthon hagyni. Tudom, hogy mostmár nem 2 éves, hanem lassan 7. És félek, féltem. De anya minden este megnyugtatott, hogy nincs vele semmi baj. (Bár amikor apa úgy jött be, hogy anya sürgősen beszélni akar velem, enyhe szívrohamot kaptam.)

Pötyike egyre ügyesebb. Szépen ül, sikerült megtanulnia, hogy akkor kap kaját, ha leül. Kis aranyos az öreglány. Olyan bájosan tud nézni! És elég fotogén. Most Róla kaptok képet. Mert miért ne? :)

Ma amint hazaértem kimentem hozzá. Fél óráig voltam kint, kb. 20 percet korongoztunk... pedig mintha csak 2 perc lett volna. Egyre ügyesebb. Ma kicsit szét voltam esve, nem dobtam rendesen, de a csajszi nagyon odatette magát. Úgy sprintelt, és olyanokat ugrott! Öröm volt nézni!
Most az előbb jöttem be megint. Először dummyztam vele. Pár egyszerű jelölés. Egyre jobban élvezi, mostmár elfogadható tempóban hozza vissza. És sprintel érte. Élvezi, hála istennek. Utána kicsit rápörgettem madzagos labdára. Nem is kicsit, nagyon pörgött. Dd-ztünk először, elkezdtük a hátrafelé szlalomot. Ügyes nagyon. Büszke vagyok rá. El sem hiszem, hogy sikerült...

Utána fákat kerülgettünk. Már mutatni sem kell, simán tudja. Szuper. Utána jött egy kis engedelmes. Egész ügyes volt. Szépen fekszik ül marad, és egész gyorsan felül lefekszik. Kicsit fáradt volt már, de azért szépen figyelt. Imádom.

Időmet hasznosítottam, és megcsináltam a honlapokat. Apa szerzett nekem egy jobb programot mint az NVU , és az eddigi összes honlapot újraszerkesztettem. Az enyém kész, most töltődik. Holnap talán Flóráé, és Hangáé is kész lesz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések