Állat és Ember Lucky Dip Dog Dancing Kupa

Ma anya azzal rontott be a szobámba, hogy fél 7 van, fél 7!!! Apa ugyanis akkorra jött volna értem. Mire kipattantam és kezdtem bepakolni a sulis táskámba már kiabált, hogy csak fél 6, elnéztem! Két perc múlva csörgött volna az órám, úgyhogy nem maradtam le semmiről. Közben rájöttem, hogy szombat van, és versenyre megyünk... Összepakoltam, majd jött is apa. Becuccoltunk a kocsiba, és még indultunk is. Ingrid élvezte az utazást, folyton mászott rám, hogy simizzsimizzsimiiiiiizzz!


Gondoltam, hogy nem fog minden simán menni, persze, hogy eltévedtünk, negyed óráig keringtünk, de még bőven időben. Regisztráltunk, taliztunk Vikivel, majd Roxival is :) Lecuccoltunk hozzájuk, ott volt Zsuzsi is :) Csomó, csomó emberrel találkoztam, akikkel eddig még soha :) Kerényi Katával (akiben hatalmasat csalódtam, persze kellemesen. Nagyon  nyílt, aranyos, és nagyon sokat beszélgettünk, pedig Ő tényleg valaki a dd-s, kutyás világban.), Nórával (Lepkegazdi), meg tényleg sokakkal.

Zene és eszközhúzás.. Húúúhaaaa. Picit izgultam, 16-os számot húztam ki.. Dia szerencseszáma, úgyhogy megnyugodtam, reméltem, nekem is szerencsét hoz. Hozott is! Kellékünk egy nagy cserép szerűség volt, és a zenénk is jó volt, pár az összes zene szerintem nagyon jó volt.
Volt egy kisebb nagyobb szünet a felkészülésre. Eleinte picit ideges voltam, Griddet is leosztottam ha baromkodott. Aztán rájöttem, hogy oké, hogy tudom kontrollálni, de nem az igazi. Már közel jártunk a kezdéshez amikor elvittem picit játszani, bohóckodtunk, és akkor jöttem rá, hogy így kell ezt csinálni. Ha élvezi akkor velem fog maradni, és együtt bulizunk. Amikor a 2. páros volt (mi a 4.ek) elvittem pisilni, meg picit tutujgatni, felpörgetni.

Mi következtünk. A zenét 3x hallgattam meg, igazából nagyjából tudtam mikor kell befejezni, a többi meg nem annyira lényeges...
Vártunk picit, addig magamra hangoltam a csajszit, mert előtte picit bezakkant a cseréptől, és nem figyelt rám. Nagy Orsolya és Ingrid... Juhuuu mi jövünk. Elkezdtük. Csajszi figyelt, az elején kicsit kapadozott a virsli után, de aztán rengetegszer kereste a szemkontaktot, figyelt mint a kis angyal, egyszer meg nem fordult a fejében, hogy meglépjen. Sikerült odafigyelnem, minden mást kizárnom, jól éreztük magunkat, Ingrid ezerrel csóvált, egyszer alig bírt átfordulni, akkor még jól ki is nevettem. Nem izgultam, minden szupi volt.

foto: Zsuzsi Méhes
(több kép Tőle hamarosan)

Nem azt mondom, hogy ez volt az eddigi legjobb formánk, viszont bemutató/verseny ügyileg tuti ez volt. Többet teljesített a lányom mint vártam. Van még bőven mit csiszolni, de majd alakul.
Időközben megjöttek Skylieék is, kicsit sajna késésben voltak a vonat miatt. Az ő előadásuk nekem brutál jó volt. Harmonikus, élvezetes, nagyon tetszett, és nagyon örültem, hogy végre élőben is láthatom őket. Ahoz képest, hogy alig volt idejük nagyon profik voltak!
Edittel (Skylie gazdi) nagyon sokat beszélgettem, nagyon aranyos :)

Roxiék is voltak, bár Álm nem 'működött' úgy mint gyakorlásnál, de szerintem nem voltak annyira borzalmasak mint amennyire Roxi gondolja. Álm egyébként brutál cuki. Imááádoooom!

A Stárzsa kutyasuli tartott bemutatót... Véleményemet tudják páran, nem alacsonyodom le a szintjükre, hogy kibeszéljem, és beoltsam az embereket.
Az eredményhirdetés következett. Felsorakoztunk, és én az esélytelenek nyugalmával álltam ott. Nagyon erős mezőnyünk volt, és ezzel szerintem mindenki egyetért. Szerintem igazán színvonalas kűröket láthattunk, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt...

Kiadták az okleveleket, majd bemondják, hogy a helyezettek jönnek.. MICSODA??? Helyezve lettünk? El sem hittem amikor a 3. helynél mondták a nevünket... És még most sem hiszem el. Első versenyünk volt... Meg amúgy sem kupáért mentem... Azért mentem, hogy szuper társaságban legyek, szuper kutyák közt, új embereket ismerhessek meg, Ingrid szokja az egészet, ne rohanjon ki a ringből (!!!), figyeljen, és ami a legfontosabb, hogy egy jót szórakozzunk. Ebből minden ki lett pipálva a nap végére, és ez volt úgy tűnik a hab a tortán. Nekem őszintén tényleg nem sokat jelent a kupa. Persze, rettentően örülök neki, de nekem a teljesítményünk százszorta fontosabb.


Hazafelé bolyongtunk picit, Ingrid picit fáradt volt, de én is eléggé elfáradtam. Nem annyira mint egy kiállításon, de azért ez is kimerített.
Még most sem hiszem el, csomó ajándékot kaptunk, játékot, kaját, kupát. Talán most kezdem felfogni... Ahogy nézem a videót, és közben csak arra tudok gondolni, hogy megcsináltuk. Hogy megcsinálta nekem Ingrid :)


Egyébként Ő fáradt picit, most udvar közepén szájában az új játékával alszik. nagyon élvezte a mai napot, látszott rajta. Kutyákkal jól elvolt, csomóan simizték, és istenem, mennyi dicséretet kapott / kaptunk! Nagyon jól esett, mert nekem ez felért több kupával.
Köszönöm, hogy a mai napon megismerhettem Roxit (végre személyesen), Zsuzsit, Katát, Editet, Henit, Vikit, és Nórát (no meg persze a kutyusokat). Köszönöm Heni ezt a szuper szervezést, a zsűriknek (Fruzsi és Nórának  a 'bírálatot' ) azt a rengeteg biztatást, dícséretet amit kaptunk, azt hiszem ez kellő löketet ad a jövőben, valamint köszönöm , hogy ott lehettem apa!
Végül, de nem utolsó sorban gratulálok mindenkinek!

Hirtelen nem tudok többet írni. :) Videó töltődik.. szép lassan... :)
Tehát: Ma Ingrid az I. Állat és Ember Lucky Dip Dog Dancing Kupán 'A' osztályban 3. helyezést ért el!

Megjegyzések

Bi üzenete…
gratulálok. Kíváncsi vagyok a videóra. Az Alfára jösztök? :)
Nagy Orsi üzenete…
Köszi :) Nem sajna nem megyünk :(
Vanda üzenete…
Gratulálok, ügyesek vagytok! :) Biztos jó lehetett! :)

Népszerű bejegyzések