Ki korán kel...

Ma reggel korán keltem, hogy még nem túl melegben kiérjünk a tóra, illetve, hogy ne legyenek sokan kint a parton. Szépen kigörkorizunk, találkoztunk a 2 kutyával akikkel tegnap is, közben reménykedtem, hogy nem fognak ma sem komolyabban nekünkugrani, max megugatnak.
Kint elengedtem Gridet, csomót futkározott. Utána dummyztunk, egy csomót úszott. Már tegnao is megfigyeltük, hogy amikor egy huzamban sokat úszik mielőtt megfogja a dummyt nyög egyet, meg néha amikor a nófiába megy a víz röfög egyet. Kismalac. Nagyon édes, úgy imádom ilyenkor.

Kerülgettük a fákat, leszidtam párszor amikor halat evett, pancsoltunk, bohóckodtunk. Aztán indultunk haza. Ügyi volt a Bubukám, bár hazafelé megint megugattak a kóborkák, meg majdnem meg is harapták Gridemet...
Egyébként ha lefoglalom Gridet nagyon kis okosügyes. Akkor van vele gond, ha csak rohangál sokáig.

Egyébként olyan mintha Grid félne az úszástól picit... Ha nem vagyok bent a vízben nem úszik. De amúgy meg olyan édes :)

Megjegyzések

Unknown üzenete…
van egy ötletem, hogyan tudnád ezt megoldani, mármint hogy akkor nem úszik, amikor nem vagy bent. Majd ma elmesélem!! Csak szólj rám!!! :)

Népszerű bejegyzések