Újak

Ma délelőtt 9 körül értem oda Ákosékhoz. Kint volt az összes francia, kivéve a piciket.
Össze-vissza ugráltak, szétkarmolták a lábam, nagyon kis cukik voltak. Ziva is teljesen beilleszkedett, rohangál a többiekkel, tök jó megvannak.
Először kicsit szétnéztem, Andival megdumáltuk kit-hogy viszünk kiállításokra júniusban. Végre Falkó is jöhet, szinte teljesen rendbe jött. Meg megmutatta a piciket.

Először Zivát vittem el, már nagyon kíváncsi voltam rá. Egész ügyi volt, bár tud hisztizni. Ha nem akar jönni akkor nem, kész vége. Na ezt majd kineveljük belőle. Beállítani szépen be lehet. Nem sokat sétáltunk, mert lecövekelt, és utána gyorsan pár lépésnyit mentünk előre, majd visszafordultunk.

Ragesz nem akart se sétálni se semmi. gyakoroltuk a beállást. Kicsit most felhízott pár kilót... Na majd leadja pár hét alatt. De beállni szépen betud.
Falkó is ügyi volt, annak ellenére, hogy rég gyakoroltunk.

A kis Kefirkére is ráraktam a pórázt, és elindultunk. Ügyes, volt, mondhatni nagyon nagyon ügyes, de nem sokéig jutottunk. Összefutottunk egy nővel aki amint meglátta felkapta a drágámat, és össze-vissza puszilgatta... Na most én azt értem, hogy szeretjük a kutyákat meg minden. De ne kapdossa fel a kutyámat anélkül hogy egy szót is szólna. Ráadásul nem tudtam meddig akarja szeretgetni... Végül sikerült leráznom, legalábbis azt hittem.
Jöttek barátnőmék. Lili és Petra, akik rögtön lecsaptak a picúrra. Fotózkodtak vele, na meg persze sétáltatták, illetve amikor elfáradt Petra még a kezében is vitte, ami elég mókás volt. Egyébként nagyon jól beáll a kicsike.

Petrus és Kefir :)
telós-nemsaját kép :)

Lili visszakísért, és Kefirt kicseréltem Kókuszra. Lesokkolódtam. A pici úgy vonult az utcán mintha világ életében ezt tanulta volna. Fejét felemelte, lábait szépen pakolgatta. elmentünk Lili anyukájának a boltjához, ott pár gyerek körbesimizte. Ügyesek voltak nagyon.
Lulu is nagyon jó fej volt ma, csomó-csomó spanipuszit kaptam Tőle.

Ingridem jólvan, megvan. Élvezi a meleget, minden nap gyakorolgatunk. Ügyeske :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések