Mai Vitabull :)

Ma 4 órakor biciklire pattantam, és eltekertem a Vitabullokhoz :) Andi volt csak otthon, először bemutatta nekem Billt. Ő egy angol import minibull kan, 1 éves, és nagyon brutál fejjel lett megáldva... Viszont félős. Nagyon. De le fogjuk győzni, az egész kis csapat odateszi magát, és ha lassan is, de biztosan meg lesz. Áki is ért hozzá, nem is kicsit. Ma kihoztuk Andival az udvarra, jobban mondva kirángattuk, remélve, majd feloldódik.... Rohangált, de minket messziről elkerült. Ilyet sem csinálunk többet. Majd összehaverkodunk bent, a kennelben, utána az udvarban.


Lujza is kint volt, meg Lola... Lola megváltozott, tök aranyos lett. Lujáról meg nem is tudok mit mondani. Először is, miután megérkeztem odarohant, kérte a simit. Utána amikor Andi fésülgette odamentem, és megölet, kaptam puszikákat. Spanci puszikákat. Eszméletlen jó fej lett, már ugat is.. Kicsit nyomin ugat, de nagyon aranyos.
Luja :)

Ziva volt a következő sétáltatós alany, valamint Andi Luluval. Ziva hisztis. Nem kicsit, hanem nagyon. Útfóbiás, nem mer átjönni az úton, de a séta végére egészen sikerült leküzdeni. Amúgy beáll, ügyi.
Kókuszt is elvittem, nagyon ügyi volt. Elvittem egy kisebb füves placcra, ott hagytam, had ugrabugráljon, játsszon a botokkal, persze kizárólag pár méternyire tőlem. Édes volt, nagyon, nagyon :)

Visszamentem, és letelepedtem Andiékhoz, akik kint babáztak a picikkel. Megbeszéltük hova, mikor, hogy kivel megyünk, a picik közül kik lesznek a legjobbak. Aztán hátra mentünk a többeikhez, ott is dumáltunk, dögönyöztük a pindúrokat. Czipeszkét felvettem az ölembe (gyönyörű sable kan(nak indult, de már vörösesbe nyúlik át) ) és ott simiztem. Majdnem elbubukált az ölemben.

Kókusz :)

Hétvégém durva lesz, holnap fotózás, este sem leszek itthon, vasárnap reggel esek haza, megyek matekra, délután meg Gridezek asszem :) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések