I'm (not) afraid.....


Ma Niki jött, és elmentünk kutyákkal sétálni. Már az elején tudtam, hogy kicsit változtatok a módszeremen...
Éppen hogy odaérünk valami ugrik egyet.. Egy fácán tyúk volt. Már akkor kezdődtek az ijedelmek.
Nagyon benntre mentünk. el is mentük jó sokáig. Ingrid nem igazán akart visszjönni, úgyhogy mást találtam ki. ráraktam pórázt, és mögöttem kellett jönnie. ( Az is közrejátszott, hogy kallottunk egy kiáltást...) Pár perc alatt megszokta a mögöttem jövést, és levettem róla. kicsit elkalandozgathatott, szaglászhatott... És meg is volt az eredménye. Séta közben mindig olyan fusztrált volt. Eddig csak annyit mondtam hogy felpörgött... De nem... Mert amikor mondtam neki hogy futhat amikor visszajött olyan fura volt... (nem arra gondlok hogy szellemet látott, hanem olyan egészségtelenül túlpörgött.)  Úgyhogy maradt mögöttem, és sokkal nyugottabb lett, figyelt minden szavamra.
Aztán találtunk 2 karót. :D felvettük, és azzal mentünk tovább... Elértünk egy Nikiék számára nagyon ismeretlen helyhez, ahol Ingrid ideges lett, lehet őzektől. Gina jó fáradt volt, úgyhogy elindultunk visszafelé.
Egész közel jártunk. Ingrid elkezdte bökdösni a kezem, és olyan fura volt... Ideges... Lehajoltam, de gyorsan rá is tettem a pórázt.
- Ne nézz oda. - mondtam Nikinek.
- Jézuuus!!! Fussunk!!!
- De hajoljunk le.
Nem messze tőlünk 2 teljesen sötét alak volt... Nem ám, hogy árnyékban voltak vagy valami.... Olyan sötét mintha fekete gatya lett volna rajtuk, fekete pulcsival, fejükön meg minntha símaszk lett volna... És figyeltek.. nem vicc.. miután megálltunk Ingrid nagyon figyelte azt a pontot ahol láttuk őket. És tök ideg volt, pislogni is alig pislogott.

Hazaértünk, bekapcsoltam a gépet, elkezdtem írni ezt a bejegyzést.... Elmentem inni. Ingrid ugat. Kinézek.. 2 hapsi. fejükön kapucni, fekete gatya, fekete felső. :|

Újraugat.... Kinézek... Mennek az erdő felé...

Én vagyok túúúl paranoiás, vagy.....

majd hozok képet.... ;)

Megjegyzések

Anna üzenete…
ÍÍjuuujj azért nemárt ha figylelek. Jójó minek is mondom,mert attol nem lessz semmi, de azért csak óvatosan, és nem, nem vagy paranoiás avgy hogyirják, vagy ha igen, akkor énis az vagyok xD
Nagy Orsi üzenete…
megnyugodtam :D

Népszerű bejegyzések