Séta Jamieékkel

fények ismét nem voltak a legjobbak este fél 6 kor... Masinám ismét egész jól alakított. 

Már régóta tervezem, hogy ráírok Ivettre hogy menjünk el sétálni egyet. Megegyeztünk mában, és fél 5-kor találkoztunk a buszmegállónál. Eljöttünk lukács mellett, és bementünk az erdőbe. Elég közel voltunk az úthoz, úgyhogy beljebb mentünk, és szinte az "Erdőnk" mellett.

Ingrid ma is "szépen" viselkedett, pár fokkal talán jobb volt most. Jamie teljesen odavolt érte. Ingrid meg élvezte is a helyzetet. Egyszer Jamie nem találta a lányomat. Folyamatosan kereste össze vissza, annyira édes volt! Láttunk 2 fácánt, 3-4 őzikét. Hála istennek nem kezdték el űzni őket.


Ivettel jót beszélgettünk kutyákról, és jó néha ilyen emberekkel találkozni, megismerkedni velük. Jó volt látni, hogy Grid élvezi a sétát, és jót bohóckodtak. 
Jamie baromi okos, nem hiába sikerült neki ilyen jól az engedelmes vizsga. (ITT a videó, ha kíváncsiak vagytok) 





Egy éve folyton azon siránkoztam, hogy vadkerten nincsenek kutyások. Senki. Jó, akkor még nem is nagyon voltak. Most viszont hirtelen 3 is. Már vagy fél éve ismerőseim fb-n, de nem mertem rájuk írni. Biztos túl elfoglaltak egy magamfajtához. Semmit nem tettem le az asztalra... Ők viszont igen. De rájöttem, hogy egyáltalán nem ilyenek. Ákos és Réka nagyon hasonló, Ivett kicsit más. De mindhármukat nagyon megkedveltem. Ivett határozott, szókimondó, amit szeretek az emberekben, mert sosem kell attól félni, hogy szememben jópofizik, hátam mögött kibeszél. Persze a Szabó testvérek sem ilyenek. Ők nagyon közvetlenek, és és még egy csomó minden amit nem tusok megfogalmazni. : )

Hazafelé kicsit engedelmeseztem Griddel. Sötétben értünk haza, pont kapcsolták fel a lámpákat. 

Tanmark's Double Diamond "Jamie"

Soltvadkert város honlapjára is felkerültünk. Ha valaki szeretné megnézni a képeket (amiken nemtudom miért de annyira kövérnek látszom.. na ezvan... biztos a sok pulcsi...) és a hozzá tartozó rövid cikket az ITT megteheti : )

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések