Vitabull kennel

Falstaff és Nia

Három körül jött értem Ákos, és elvitt hozzájuk. Pontosan szembe laknak azzal a házzal ahol mi régen. : )
Körbemutogatta a házat, most épít egy műtermet. Hm... Megmutatta az ebedliket is, hogy melyikkel szeretne kiállításokra járni, és hogy ki-kicsoda.

Falstaffot (francia bulldog) vittem először. Pórázt és nyakörvet rá, majd indulás. Szépen jött, nem volt baj vele. Beállítgattam egyszer-kétszer, meg futottunk. Kicsit talán a futásra kell rágyúrni, de tényleg picit. A beállítás egész jó.
Elmentünk megnézni Lucyt, a goldit, aztán hazajöttünk. Egy kutyus kipipálva.

Jött Nia (f. bulldog) a kis cukiság. Rögtön láttam, hogy Vele lehet futni. A beállítás meg majd meglátjuk. Kerültem egyet a szépséggel, a futás tényleg szuper, a beállítás is az, hogyha van mire figyelni. Akkor gyönyörű, tényleg.

Utána Ragacsot vettem kezelésbe, a 4 hónapos minibullt. Ő rá nagyon kíváncsi voltam, mert hát pici még. A futás természetesen nem megy még, de a beállítás.. hoho! Ha nem akarja megenni a kezem, akkor szerintem Őt tudom a legjobban beállítani, és úgy is marad. Baromi kedves egy picúr. Vele élvezet lesz dolgozni! :)

Utána jött Lola a pici francia. Most volt rajta másodjára póráz. Ügyesen jött, bár néha félt picit, és bestoppolt, leült. Nem is mentem vele messzire. Haláli egy picúr, és gyönyörű, szép kiállású.

Az utolsó Odett volt. Ő már felnőtt minibull, és kicsit féltem is, hogy végigrángat az utcán. De nem. Láb mellett jött, és hát futni egy álom vele. Szépen jön, és áááh. Beállítani is egy álom! Főleg a vége felé sikerült igazán. Egyszer amikor dögönyöztem úgy hajolt fel, hogy úgy lefejelt, hogy hátraestem.

Utána kihoztam Niát megint, hogy Ákos csináljon rólunk pár képet. Szerintem egész jók lettek. No, majd meglátjuk. : ) Ha megkapom őket, ide is beteszem.

Nagyon megfogtak ezek az ebedlik. Iszonyú kedvesek egytől egyig, és nagyon jó helyük van. Már várom a kiállítási szezont, de addig még tuti megyek jó sokszor, Ingridet sem lehet a végtelenségig nyaggatni : )
Odett
Kriszti ♥ !!!

Megjegyzések

Adrienn üzenete…
Szia.Nagyon hasznos a blogod, és a youtube csatornád. Azt szeretném kérdezni, hogy a youtbeon láttam az egyik videódban ,hogy a kertben Agilityztél Ingriddel és fából volt a pálya ezeket te csináltad ,vagy vette ? ha igen ,hol? Jah és azt akarom mondani ,hogy mi nem is lakunk olyan messzeegy mástól :) :D

Népszerű bejegyzések