Hangos étkezések

Amikor a zebek kajálnak kicsit zeng néha a környék... tőlem, nem a csámcsogásuktól. Megpróbálok rendet tartani. Először Gridi kap kajcsit. Reggel tápot (Kennel's favourite) este pedig rizst levessel. Ma elfogyott a rizs, én meg lusta voltam, úgyhogy konzervet kapott. szereti, nagyon.
Drazsit mindig szépen kint távol tartom. Táncolunk fel-alá, de néha besurran. Ma kapott egy kis lemorgást is Gridtől. Nem csodálom. Tegnap este is hallatszott 2x is mind 2 kutyától pár vakkantás. Már csodálkoztam, hogy a vénségem eddig bírta szó nélkül :) Miután Gridi befejezi és miközben fényesre nyalja a tányérját Drazsi megkapja a kajáját. Amíg ő beporszívózza Gridet félrehívom. Most Őt is tanítom, hogy ne menjen oda. Néha ráordítok egyikre, másikra.

Reggeli séták vége felé járunk. Ingrid egyre jibban viselkedik. Nem elsőre jön, de azért ha szólok nem sokat kell várni rá. Holnap lesz az utolsó, jövő héttől pedig max. délután... De rossz lesz :(  (Bár tavasszal ha jobban behívható lesz Gridi max felkelek 1 órával hamarabb, de leviszem majd egy körre)
Már minden reggeli program az, hogy Grid hoz valamit. Őzlábak sokan vannak... Kik hagyják ott?

Drazsival voltunk délután sétálni. Redzsi megcsodálta a kis denevérem. Suzyt nem engedte ki... Nem tudom ő mennyire bírná a csipkedését. Megmutattuk a pacsi tudományunkat. Abban a pillanatban ahogy meglátta, hogy munka van teljesen rámkapcsolt, figyelt. De végre séta közben kicsit lekapcsol rólam, nézelődik, nem végig engem bámul. Bár még mindig nem szaglászik, meg pisil...
Vasárnap meg, ha minden igaz kutyasulis nyíltnap, megyek mindkét kuttyal. Illetve Ivett visz :)

Egyébként határozottan javult szerintem Drazsi. Andi mondta, hogy már náluk is ezt csinálta. Nagyszerű...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések