Egész álló nap...

Tegnap hazaértek Ivették, így ma reggel mehettünk sétálni :) Ingrid egész jól viselkedett. Volt pár percnyi süketsége, de most nem óbégattam utána, ha jött, jött, ha nem, nem. Sokat beszélgettünk, elmeséltük kivel mi történt az elmúlt héten.
Láttunk 2x is őzikéket, meg Grid egyszer szépen meg is kergette őket...

Elmentem kutyakajáért, és fél 10-re már Jutkáéknál voltam. Már régóta invitál, most van nála egy csomó pici. Megnéztem mindenkit, jajj istenem, annyira tündériek. Sosem tudok betelni a kiskutyákkal. Náluk is évekig el tudnám nézegetni őket... Pláne olyan gyönyörű udvarban... Megnéztem a felnőtteket is, meg kicsit beszélgettünk. Utána elvittem először Damit majd Bellut sétálni, mert most Ők ott nyaranak amíg Réki kedves és kevésbé kedves szomszédai ki nem költöznek, ugyanis eléggé rendesen ki vannak akadva a kutyákra, és Réka fél, nehogy megmérgezzék...

fotó: Ákos

fotó: Ákos

Damon kicsit beszari lett, autók zajára néha összerezzen. Lukács parkba mentünk egy jó nagy kitérővel. Csomóan megsimogatták, de hát ő ezt imádja, ha gyereket lát teljesen elborul az agya, játszani akar velük :)  gyakoroltunk is egy csomót a parkban. Futása nem tökéletes, viszont a mellkasa jó, és megtanult állni újra. Csomó ideig áll mozdulatlanul, nagyon kis ügyes, sőt, még el is tudok távolodni tőle, hogy megnézzem szépen áll-e. Damonnak kellene még egy kis szőr, és akkor szerintem nagyon szép lesz. Nem túlszögelt, egyenes a háta, a feje is szépen megnőtt. Remélem az őszi szezonra összekaparja magát :)

Bellával is sétiztünk, vele csak a piactérre mentünk el. Ott gyakoroltunk egy kicsit. Fitása gyönyörű, talán kezd szépen is állni. Bár a fejét még mindig nem tudja rendesen tartani. No majd javítunk rajta valahogy. Kicsit fogynia kéne, de hát még egy hónapja van rá....

Délután szokásos heti látogatásunk dokinál. Megnézte a fülijét, hogy hogyan haladunk... szerinte is javul.
Utána mentem vitabullozni, most Ingriddel. Elmentünk vele és Drazsival piactérre, ott először kikötöttem Gridet, és Drazsival gyakoroltam. Így még sosem figyelt, imádnivaló!
Ingriddel nem tudtam úgy foglalkozni, mert Drazsit kikötni nem lehet, így mellettünk bóklászott.



Utána még Csipivel gyakoroltam kicsit. Ügyibügyi Ő is, elvileg majd jön minél hamarabb kiállításra. :)
Még dumálgattunk egy nagyot, Cappyztünk, meg Törpiztem ♥

Ma jó kis kutyás napot tudhatok magam mögött... de élveztem nagyon :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések