Délutáni séta

Nagyon nem bírtam magammal ma délután.. Fogtam kutyát, bementünk városba. Ott találkoztam barátnőimmel - tök véletlen - szóval együtt folytattuk a sétát.. Elmentünk Lukács-parkba. Most ilyen játszó tér is van.. na naaagy majmok a legjobb játékot birtokba vettük. Kutyus kifeküdt.. xD nagyon elvoltunk, ő meg csak nézett minket, élvezte a simiket.
Aztán nagynehezen elszakadtunk a játszótértől -brühühűűű- és hazafelé vettük a irányt. Különválltak útjaink én meg jöttem haza Ingrid mellettem - póráznélkülááám- aztán kaptam a fejemre a mamikáktól hogy jézusisteeeen szabadonvan a kutyaaaa.... mondjuk leszarom.. engem megszólnak miközben a vadkerti kutyák 20%-a önsétáltató, és a mamik kutyája is beleértve.... ennyiii..
meg jöttek a "menőcsávóktól" a beszólások hogy : vacsizott már a kutya? és ehhez hasonlók... :S a végére egész rutinos lettem: szemforgatás.lenőzőnézés.és egy flegma: huu devicceees.
Haza persze nem tudtam jönni mert szomszéd bulldogok kinnt. anyát 29x hívom - szomszéddal beszélget. fasza... nagynehezen visszahív. és nagynehezen becsukták a szomszédék  a kutyákat.. jófejek a kutyák -emberekkel... nem mennek el, a kapu előtt bóklásznak - kivéve ha kutyajön... - meg a szomszéd is nagyon rendes, Ők szokták eteni Ingridet... :D
Úgyhogy jó kis mozgalmas napom volt :D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések