fárasztó


Mivel ma alig volt suli, vagyis csak 12-ig, ezért hamar hazaértem. bevágtam az ebédet. kimentek Gridhez. igaz, még mutogatósan, de már tudja a cikk-cakkot. csináltam is róla vidit. megvártam hogy anyáék hazaérjenek, utána kutyára rá a hámot, és a pórázt (már csak pár nap, és hozza a jézuska a retri pórázom), meg a telómat.

Jó kis havas táj... ez kell nekem. Grid össze-vissza csúszkált a hóban eleinte. szépen elértünk a kedvenc helyünkhöz, az erdőhöz.az erdőben leültem egy farönkhez, és egyszer kutyaugatást hallottam... iszonyúan hasonlított Ginu ugatására.. és akkor jutott eszembe. Gina pont ma 2 éve hogy meghalt.néztem a füvet ahogy a szélben lengedezett.... és elképzeltem hogy milyen lenne ha Gina itt futna.. ahogy a bundáját összeborzolná a szél... eszembe jutott, hogy amikor ott voltam szegeden, minig elkezdett ugatni, szinte megérezte hogy ottvagyok, mindig kinéztem, láttam hogy Sanyi bácsi dobálja a tobozt neki. felvettem egy tobozt magam mellől és csak néztem.... majd eldobtam.. nem tudom mit vártam. Hogy ki ront a bokorból Gina és visszahozza? talán.... de nem trtént meg, csak Ingrid figyelt fel rá.. és visszahozta... olyan megható volt...

Ginus 9 évesen

fényképeztem párat, utána elindultam hazafelé. Hazafelé láttunk Kettő darab őzikét. Iszonyú aranyosak voltak. Ingrid amikor észrevette elkezdett nyüszögni, de rászoltam, és olyan ügyesen maradt mellettem.
Sikerült pár képet lőnöm, sőt még videóztam is őket, az más, hogy nem lett jó minőségű.



és jöjjön még pár kép a végére:





 
mi így sétálunk












a nem kutyás képek itt megtekinthetők.
majd vidit is hozok :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések