Kalandos séta

Ma nem voltam floorballon, eléggé rosszul éreztem magam, aztán nem volt kedvem ott futkározni, szóval hazajöttem.
Hazaértem, máris kutyára póráz, mert kinnt a hidegben nem voltam annyira szarul.

Ingrid gyönyörűen jött mögöttem, meg sem próbált kielőzni. Aztán észrevettem hogy nyugtalan. Tudtam, hogy érez valamit, úgyhogy nem feszegettem az idegeit, hagytam , hogy fusson egyet.
Hát hallom hogy vinnyogva ugat... Nem tudtam mire vélni, úgyhogy utánamentem.
Ingrid gyönyörűen, megfeszített izmokkal állt, és vékony hangon ugatott, miközben nagyon figyelt valamit...
Odamegyek mellé, legugolok, hogy lássam.. nem hagyja abba... már kezdtem azt hinni hogy meghülyült, amikor elindultam arra amerre nézett. Hát észrevettem, hogy a nagy bozótosban egy őz áll ott, egyik lábát felemelve. amint közel értem hozzá arrébb bicegett. Közben Ingrid is mellettem termett, lapulva, fogát csattogtatva.
Nem tudtam közelebb menni szegényhez, szóval elhívtam Ingridet.. azt a csalódott képet!
Utána elmentünk erdőnkhöz, csak most úgy gondoltam egy másik irányból megyek be.. húú. nagyon sűrű, tele van gallyakkal.
Az erdő előtti kis réten dd-ztünk kicsit.

Tegnap este tartottam egy kis szintfelmérőt a csajnál. Kezeimet zsebre tettem, és megnéztem melyik trükköket tudja hangjelre. Sikeresen átment a vizsgán, az összeset tudja hangra, szóval most jön a következő fokozat, hogy hátat fordítok neki.

Egyébként, ha valakinek van kedve csatlakozni hozzánk egy-egy séta erejéig (vagy akár többre is)  egy kis erdőzéshez, állunk elébe ;)
nagyjából ennyi, hosszú hétvégének nézünk elébe, hétfőn nincs tanítás!!

jó régi kép

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések