Fotózás a La Scale kennelnél

Laurát már régebb óta ismerem, még nyáron találkoztam vele Szerbiában, Andi spanijainak a kozmetikusa, illetve nagyon tetszettek a kutyái. Helga fotózott neki párszor, de Ő most Amerikában van.
Amikor megvettem az új gépem Laura megkeresett, hogy vállalnék-e neki fotózást. Szíves örömest belementem, és ma jött el az a nap amikorra megdumáltunk egy fotózást.
Az időjárás nagyon ellenünk volt, így csak bent tudtunk fotózni.

Laura körbemutogatta a házukat, a kutyusok rezidenciáját, nagyon szuper minden.
Elsőként Logant fotóztuk, aki nekem a kedvenc spánielem, természetileg is lenyűgözött, maga méltóságteljes nyugalmával, szépségével, és hát munkaeredményeivel.
Utána fotóztuk a 6 hónapos Endyt, majd a piciket. Mindegyikőjüknek megvolt a maga karaktere, személyisége, mindannyian bájosak, kedvesek, közvetlenek voltak. Fotóztuk a két maradós picúrt, Diegot és MEgarát, nagyon gyönyörűek a picik, Diegonak brutál a csontozata, Megara meg irtó bájos, kedves, mindegy mit csinál, olyan mint egy kisangyal. Beszélgettnük Laurával, és nagyon tetszett, hogy Neki is olyan fontos a munka mint nekem.
Kutyusai gyönyörűek, hihetetlenül erős csontozattal, fantasztikus fejjel, és kitűnő munkakészséggel. Nagyon szimpatikusak Lauráék, imádják a kutyáikat, teljes szívükkel csinálják, érdekük a fajta javítása, minél jobbá faragása.

Kicsit megfigyeltem mit is kell csinálni spanibállításnál, kozmetikázásnál... Nehezebb mint hinné az ember... :)
A fotók egyébként már a La Scale honlapján is, fb-n is fentvannak :)

Logi ♥

Nekem Ő a kedvenc ♥

Diego & Megara 


Diego & Megara

Megara ♥

Megara ♥

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések