Karácsony

Be kell valljam, vegyes érzelmeket táplálok eziránt az ünnep iránt. Szeretném, ha tényleg arról szólna amiről kell. Boldogság, együttlét, nyugalom. Nálam ott megdőlt a dolog, hogy folyton utazunk... 500 km van a "lábunkban" minden karácsonykor. Kutyá(i)m persze nem tarthat velem. Pedig, nekem Ők az egyik legfontosabb tagok a családomban, legyen ez bármilyen kivetnivaló.
Idén a karácsony felét itthon töltöm, másikat apáékkal, szilveszterre jövünk haza.

Téli szünetnek örülök, kicsit utol érhetem magam. Szombaton kitakarítottuk a házat, végre rend, és tisztaság van az egész szobámban. Elmentünk Ingriddel rollerezni, meg gyakorolni kicsit. Rollerrel most egész gyorsak voltunk, de a becsatolástól kicsit parázik még, úgyhogy arra most gyúrunk, hogy ne parázzon amikor megfogom a hámját és becsatolom.

Vasárnap Szegeden jártam, Lauránál fotóztam a szépségeket, utána késő délután értem haza. Ma egész nap dolgoztam. Délelőtt takarítottam, délután honlapokat fejeztem be, miközben anyuék a fát díszítették.
Drazsika közben nagyon hiányzik, hogy itt bohóckodjon nekem... De olyan, mintha csak egy 'álom' lett volna, hogy itt van, minden megy a régi kerékvágásban. több időm van kicsit így Gridre, kint is rendet tettem, sőt, kikozmetikáztam a nagylányt, mancsán megigazítottam a szőrt, meg ilyenek. Most szép, bár Ő mindig az.
Drazsit pedig hizlaljuk, Ákos szerint borzasztó sovány...

Itt pedig a karácsonyi videónk. :) Boldog karácsonyt mindenkinek! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések