Scooter


Pár hete anya kolléganőjének a férje (akiket pöttöm baba korom óta ismerek), Grósz Sándor eljött hozzánk, hogy van egy kis terve, méghozzá a kutyás roller, vagyis a scooter megalkotása. Nem versenyekre, versenyzőknek, hanem a mindennapi élethez azoknak a gazdiknak akik "csak" le akarják fárasztani a kutyusukat. (De versenyre is lehet kérni, csak egy kis apró dologban más, hogy le lehessen szedni a kis kaput. )
Agyaltunk a dolgon, alakítottuk, Ingriddel teszteltük. Furi volt neki, furi még mindig. De már így is élvezzük, nem terhelem, szépen, lassan majd gyorsulunk, illetve egyre kevesebbszer fogom lökni magam. Bicikliúton úgy megyünk, hogy ő a füvön trappoljon, nem akarom terhelni az ízületeit.
Az egész rozsdamentes acélból készült (lehet másik anyagból is kérni, festve) nem nehéz, könnyen kezelhető. A kerekekre lehet terepgumit is kérni, és akkor akár erdőn, mezőn is lehet vele száguldozni.



Egészben az a jó, hogy a kutya nem tud elrántani, hiszen rögzítve van, nem tud kifordulni. Bennem mindig volt egy félelem biciklizés közben (alapból életveszélyesen közlekedek) hogy Gridi leránt. Itt max lelépsz a rollerről ha gáz van, de elvileg nem lehet semmi, valamint nem egy nagy tudomány a rollerezés. 
Plusz akár Ingridnél nagyobb testű, kicsit kevésbé irányítható kutyáknál is működik. Az első büszke tulajdonosról láthattok lent egy képet, aki minden nap ezzel a járgánnyal közlekedik, kutyusát tökéletesen lefárasztva.


 Aztán Sanyi úgy gondolta mivel kutyás körökben jártas vagyok ad nekünk egy példányt, reklámozzuk. Meg is tettük, kiraktam fb-ra, és már meg is rohamozott a nagy tömeg, nem győztem válaszolni. Mi csak ajánlani tudjuk minden kedves kutyabolondnak, még a kevésbé fanatikusoknak is jól jön.




Ha kedvet kaptatok ( igen, ez itt a reklám helye egyébként) akkor vagy engem keressetek meg (fb, itt, vagy n_orsolya@freemail.hu ), vagy akár Sanyit e-mail címénn: groszsandor61@gmail.com


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések