Elnök úr korongozik

a képek minőségéért bocsi, telósak... (nem sokáig :D )

Húha. Hol is kezdjem? Ez a bejegyzés nem Ingridről fog szólni. Nem ám, Mikoról!
Szombat délután lementem kicsit a szépfiúhoz, és vittem a régi korongunkat.Nem kellett neki biztatás! Rögtön ráfogott. Huzigáltam kicsit úgy, hogy nagyon-nagyon bepörögjön. Az ereszd!-el van kis probléma, de egyébként a végére rájött, hogy ha elengedi hamarabb mehet érte.

Úgy voltam vele, hogy rögtön 'mély vízbe dobom' és eldobtam neki a korongot. Hát, a dobásom jó kaki lett, de gyönyörűen ugrott érte! Utána mind a ketten belejöttünk, bár rájöttem, hogy a kerül! vezényszó igen hasznos lenne ha tudná. No, majd kialakul!

Mint mondtam, eléggé belejött a srác. Ugrál, futott előre, elkapta... Össze-vissza dicsértem, bár néha Ingridet mondtam Miko helyett.
Végére jól kifáradt, Sanyi bácsi nézett is, hogy ez valami csoda? Szerintem igen gyakran fogják használni.

Jaj, miért nem az én kutyám Miko? Hát, szívás. Ő az az igazi korongos kutya! Legközelebb remélhetőleg videó is.. Bár arra nyárig várhattok szerintem... De akkor már az én fényképezőgépemmel... Jaj... nagyon várom.

Egyébként a cím onnan jött, hogy Miko neve a Mike-ból, és az Obamából jött. Egyik gazdija Mike-ot szerette volna, a másik meg Obamát, mivel fekete is, meg kan is. Bár, temperamentumilag tényleg elnökös. Mondjuk, az utóbbi időben sokat javult : )

red eyes ♥

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések