continue


Azaz folytatódik, méghozzá a múltkori bejegyzés.
Van pár dolog amin gondolkoztam, és pár dolog amit a kiállításon tudtam meg, és szerintem érdekes számotokra is. Úgyhogy most főként erről fog szólni. Akit nem érdekel az kattintson az X-re. De lesz Gridről is szó. A végén.

Először is, anyával beszélgettem, meg Edinával is. Ebben a félévben hanyagolom a kiállításokat (félegyháza természetesen nem tartozik ide most.) Tanulnom kell. Fontos az első benyomás ugye..?! És tavasszal ha addig olyanok lesznek a jegyeim, akkor mehetek CACIBokra, CACokra. Havonta 2-re is akár. Nem akarom, hogy erről szóljon az életem, Gridre is hagyok időt persze. Jövőre úgy tűnik 6 kiállítás jó "közel" lesz, úgyhogy azokra van esélyem :D

Edináékkal emikor kiállításon beszélgettem ott volt Reni is. (Vele töltöttem az egész hétvégémet. Nagyonjófej. : )) És most végiggondoltam amit ott beszéltünk. Én nem csak fogom a kutyékat és végigcibálom a ringben. Én kötődöm is hozzájuk. Több órákat gyakorolok velük, illetve sétálunk, haverkodunk.
Főként Speedynél volt ez fontos. Kölyök, ez volt az első kiállítása. És nem az volt a lényeg, hogy végigvonszoljam gyakorlásnál, hanem hogy élvezze. Én mindig ezt tartom szem előtt. És iszonyúan sajnáltam, hogy meleg volt, mert szegényeknek szörnyű lehetett.

És itt jön a kérdés: miből gondolom, hogy élvezi? A kutya szeretetét ki kell érdemelni, mondta Edina. És igaza van. Rascal nem megy mindenkivel. Jobban mondva senkivel. És a végén hogy összeszoktunk. És nekem az a legjobb amikor csóvál, és néz és várja a simogatást. Nekem nem az a lényeg, sosem, hogy kupát kapjak. Hanem, hogy magamból a legtöbbet, és főként a kutyából kihozzam. Hogy ne úgy menjek "visszaadni" a kutyát, hogy basszus, de elszúrtam.
Oana fésülködni szeretne

Aztán más téma:
Mártival szombaton beszélgettünk. Szóba került a dp is. És azt mondta, hogy Ingrid jelezni fog, ha nem jó az izülete. Kedvtelen lesz, még mielőtt külső, látható nyomai lennének. Ez megynugtatott kicsit. Grid még hatalmas örömmel csinál mindent.

Na, és most jöjjön Grid. Gyakorolunk, bár zene még nincs. Illetve, most találtam meg.
Szerdán (holnap) megyek sétálni Szabó Rékával és a goldijaival. : ) Megyünk tóra pancsoltatni az ebeket. Még lehet mi is bemegyünk a vízbe, nem tudom.
Bella, Réka szépsége. Ők is ott voltak CACIBon, egymás mellett álltunk, de nem vettük észre egymást.. : )

Ja, és megvan a kedvenc Golden kennelem. : ) találkoztam élőben is az ebedlikkel akik onnan valók, és hát álomszépek. Happy Company a kennel neve.
Egyébként a kiállításon megtudtam pár dolgot pár emberről, és pár dologról. De nem vette el a kedvem. Ne is kérdezzétek, lényegtelen a ti szempontotokból : ) A gratulációkat meg köszönöm. És nagyon jól esik, hogy a képeim tetszenek nektek, és esetenként kiteszik profilképnek, és a honlapotokra. : )
Hoiker's goldens from Happy Company

Most pedig elkezdem írni a szombati előadás szövegét : )

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések