Kápolna


Ma 6-ra mentem Redzsiékhez, mert tegnap beterveztünk egy sétát.
Kitaláltuk, hogy bemegyünk a focipályára, de sajnos voltak ott, így más jött képbe. Így jött szóba a kápolna. Hát átcaplattunk a városon, miközben jót beszélgettünk.

Odaértünk a kápolnához. Én rengetegszer jártam ott, csomó grafika készült róla. Furcsa volt most géppel menni oda. Bementünk, bár hezitáltunk picit, ugyanis nem tudtuk lehet-e kutyust bevinni. Arra jutottunk, hogy bátraké a szép halál. Bementünk.

Én eléggé félős vagyok ilyen helyeken, mint már írtam párszor. Üldözési mániám van, plusz az a sok izgalmas könyv...
De annyira nem is volt vészes. Körbe sétáltuk az épületet, és néha picit féltünk, hogy olyan helyre lépünk ami beszakad. De túléltük!

Hazafelé viszont ránk támadt egy önsétáltató. De már rutinosan elhárítottam. kicsit elegem van belőlük. Illetve, a gazdájukból.

Zengő gazdi (igen-igen, Zaráék nagy haverja) írt, hogy szoktak Vadkertre járni pancsolni Zengővel. Remélem összejön egy tali : )

Egész tűrhető képek lettek. Semmi extra, de használhatóak.

És pár friss infó, (vagy ahogy drága barátnőm szokta mondani: "bréking nyúz", ) a félegyházi cac-ról. Ma kicsit megingott a dolog, ugyanis Réka félrenézett valamit. Enyhe szívroham, és a bőgés határa. De egész jó kis tervet agyalt ki. Nem mondok semmit, nem iszunk a medve bőrére. Annyit mondok, hogy lesz egy kutyuskám, akit Bellának hívnak. :) Piroskát viszem, de nem sokat fogom használni asszem. BIS-nél főként. :)
Már csak pár nap!!! 

Most pedig megyek és olvasok. Olyan rég olvastam normálisan (azaz nem csak 1-1 könyvet, hanem huzamosabban ) és most olyan jól esik : )



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések