Alakul

2009-es kép... kéne egy ilyet csinálni megint :)
Ma hazaértem, és rögtön léptünk le Ingriddel a már megjavult retyópórázunkkal a pályára. Vittem a korongokat, meg a dummynkat, no meg persze a szellemlabdát a zsembeből előhalásztam néha. Jó helyen van a kutyázós kabátban. Így tuti mindig nálam van.

Elengedtem, persze már villogott a nyakörv, hiszen 4 órakor értünk ki, és akkor már eléggé szürkült. Hagytam rohangálni 5-10 percig, utána korongozás. Ha nem bénáznék, fantasztikus lenne. Komolyan mondom, szuper a csaj. Úgy sprintel előre, és ha tényleg jól dobom (nem kanyarodik ide-oda, meg egyéb fincsiségek) akkor minden problem nélkül elkapja.

Aztán amikor volt egy fantasztikus elkapása eltettem a korongokat. Megint pár perces szünet, majd amikor jött a stréberkém, hogy dolgozna jött a dummy. Eleinte csináltunk pár jelölést, majd a pálya teljes szélességét kihasználva pár memory mark-ot. Leültettem (és kikötöttem) Gridet egy lelátó mögé, majd átrohantam a pálya másik végére, aztán vissza. Majd jött a memory. Volt hogy kicsit jobbra, kicsit balra tettem. Közben jó párszor használtam a keresd vezényszót. Mindig megtalálta. Mégis igazi retriever?

Megint futkározás, és utána egy kis engedelmes a szellemlasztival. Imádom ezt a lányt.
Azthiszem mindig jött első szóra. Aztán egyszer valamit meglátott. Szóltam, hogy gyere-gyere. Nem jött. Aztán múltkor beszéltük Rékával, hogy Ingrid rögtön jön, ha azt hallja, hogy Letti. No, mondom most kipróbálom. Elkiáltottam magam, hogy Letti! Erre a lánykám felkapta a fejét, és odarohant hozzám. Milyen kis féltékeny. Borzasztó : D

Hazafelé szintén ügyi volt, nézett fel rám jó párszor. Végre :)
Aztán itthon foghattam neki a műfordításnak. 3 eléggé érdekes verset kellett lefordítani holnapra. És hát nálunk nem a szó szerinti fordítás a módi, pár fordító beülhetne néhány óránkra azt hiszem (és nem csak én vagyok ezzel így...)

Készülünk mi is a karácsonyra. Nem tudom eldönteni, hogy várom-e vagy sem. Néha elkap a láz, aztán eszembe jut a tavalyi karácsony és elmegy az életkedvem is (nem ide tartozik miért). No mindegy. Keresgélem a karácsonyi dd parádéhoz a zenét. Valami nem túl ismeretet szeretnék (nem tudom idén lesz-e vagy sem, de nekünk videónk lesz az tuti) 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések