Stúdiózás Vitabulléknál

Dombóparti Ernesto 'Ragacs'
Pénteken szokásos időpontban ott voltam Ákoséknál, és pont Törpiék voltak kint. Ráraktam a jó hosszú pórázt és indultunk. Jó egy órát sétáltunk, bóklásztunk mindenfelé, megmutattam apának, hogy milyen félelmetes vadállatok ezek a minik.
Találkoztunk 2 "szuperédes" tacsival, akik úgy gondolták, hogy erősebbek mint Törpi, aki végig tök nyugis volt, és inkább idegesítette az egész ugatás. Ám, amikor majdnem elkapott az egyik szépen megmordult. Őt ugathatták, de engem nem. Imádom :)  De semmi agresszió, szépen elmentünk onnan, zavargattam a drágákat, akik még biztos nem találkoztak agresszív minibullal, különben sarkon fordultak volna. Nem Törpöst féltettem, hanem a két tacsit.

Elmentünk egy csapat 4.-es lányka mellett. Az egyik elkezdett nyavalyogni, olyan tényleg tök 'normális' hangnemben:
- Fúúú de rondaa.
Nekem meg alapelvem, hogy kutyát nem rondázunk le. Lehet csunyácska, szépséghibás, de ronda nem.
Nem kaptam fel a vizet, csak rávigyorogtam és megálltam:
-Lehet szebb mint te....
Látnotok kellett volna azt a fejet. Nem szoktam bunkó lenni, de az ilyenek nagyon fel tudnak vidítani.
Lola, Milka, James Bond :)

Utána jött Törpi baba. Ügyesvolt, szépen fut.
És hát jött a nap fénypontja :) Műtermeztünk. Először Törpi volt a soros, borzaszóan ügyi volt, beállni is szépen beállt. Ragacs is ügyi volt, bár ő eléggé felpörgött. De róla is szupi képek lettek, sőt! Mandy (Vitabull Mandy) eleinte nagyon pörgött, ugrabugrált, de fantasztikus kutya, olyan szupi képek lettek róla!

És hát ezek után a franciákon volt a sor. Milka, a kék, James, a black & tan, és Lola akit már ismertek :)
Lett pár jó kép, bár James volt a legfotogénebb. Milka és Lola picit félt, no meg be voltak etetve sajnos :(
De mindenkiről elttek csodaképek :)

Aztán Akos kicsit odaadta a Nikon D7000-ét, kicsit fotózgatni. Eleinte picit feszült voltam, de a végére sikerült belejönni, és állítgatni, figyelni mit hogyan. Lett pár egész jó kép... No, majd meglátjuk...
Aztán közben beszélgettünk Ákossal, és hát ha minden szuperül megy valami szuper fog történni velem... no, majd ha összejön elmesélem. :)

Lejött Andi is, próbáltunk valamit kezdeni Lolával, hogy feloldódjon.. Több kevesebb sikerrel.
Fél 8-ra értem haza, ami azt jelenti, hogy több mint 2 órát fotóztunk úgy, hogy észre sem vettem, teljesen abban a hitben voltam, hogy még csak max 1 órája fotózunk.. :)

összes kép később

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések