Fáradtan, piszkosan, de boldogan

Falkó :) Mai képeket majd később kaptok :)
Szokás szerint nem túl sokat töltöttem itthon miután hazaértem. Indultam Ákosékhoz. Már ez tartotta régóta bennem a lelket. Hogy megyek kutyázni. Nem mintha Gridezést nem élvezném. De... ilyenkor teljesen lefáradok, meg más. Nem tudom megmagyarázni. Egy délután ami kizökkent picit.

No, hát odaértem. Ákos is jött, hozott egy csomó csirkefejet a kutyáknak. Kajaidő :) Törpit vittem először, rá voltam a legjobban kíváncsi. Nagyon nagy a szerelem most, imádom a picit. Elmentünk Lukácsba. Nem igazán szereti a hangos, ugató kutyákat. Nem fél tőlük, de jobban szereti kikerülni őket.

Sokat gyakoroltunk, és olyan ügyes volt a drága. Hancúroztunk egyet, és nem érdekelt hányan néznek hülyének. Imádom azt a lökött, keményfejű kutyust. Néha úgy lefejelt, hogy beleszédültem. Imádom ahogy beáll. Csomó puszit kaptam, megrágcsálta az állam, én meg agyondögönyöztem. Amúgy láb mellett sétál a drága. Olyan kis ügyes!

Egyébként az összes kutya nagyon jól nevelt. Eleinte azt hittem sok dolgom lesz, dinkák lesznek, de nem. Látszik, hogy kiegyensúlyozott az összes kutya. Kifejezetten agresszió nincs náluk. Simán kajál együtt a fél falka, majd a másik fél.
Ákos most Cesar könyvét olvassa. Tetszik neki :) Nem csodálom :)

Falkó ma nagyon pörgött, pedig mindig tök nyugis. Szépen beállt free-be. Nia kicsit jobb volt mint múltkor. Alakul a csajszi. Ragacs is szuper, már ha van kedve sétálni. Ma nem nagyon volt. Lola baba meg egyre jobb. Úgy fut a drága.
Réka hívott miközben sétáltam, hogy nincs-e kedvünk foci pályázni Griddel. Hát, sajnos nem aktuális, de majd máskor :) Egy csomó ismerőssel találkoztam akik mind rácsodálkoztak a kutyákra.

Utána babáztam. Még egy hónapig ott van 4 pici francia, és valami haláliak. Szétszedtek. Még most is pici fognyomasak az ujjaim. De komolyan irtó cukik. Kis kékek, és nekem úgy bejön ez a színváltozat. Kis különlegesek. Közben a franciák a kennelben hatalmas játékot lecsaptak, rohangáltak fel-alá, főként Nyuszó és Jézi.

Utána csináltunk pár kutyusról a műteremben fotókat. (Ők csak ideiglenesen vannak ott, és a gazdiknak/ leendő gazdiknak csináltunk képeket). Elvileg jövő héten csinálunk a kiállításozós tímről is beállítós képeket. Kíváncsi vagyok mit fognak alkotni a srácok úgy, hogy Ákos is ott lesz.
Négy és fél órás sétálás, és kutyázás után gondolom sejtitek mennyire vagyok fitt (no meg tiszta) :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések