Utolsó Vitabullozás

James
Hát, erre az évre azt hiszem letudtam a Vitabullozást.. nem is tudom miért : D
Szokás szerint Törpi, Ragacs, Fali, Nia, Lola.
Törpi szokásosan nagyon ügyes volt. El akartam menni vele piactérre, de ott éppen holnapi főpróbát tartott pár emberke, tűzijátékoztak.
De azért játszottunk egy picit, labdáztunk, meg gyakoroltuk a free-t. No meg megevett. Agyonnyaldosott a drága.
Ragacs hatalmasat nőtt, és egyre inkább ügyes. Vérbeli profi a drága.

A mai nagy csalódás Fali volt. Annyira hihetetlenül ügyes volt! Imádom azt a kutyát! :) Nem csodálom, hogy Ákos kedvence :)
Nia is egyre jobb, ma tök ügyi volt.
Lola szokás szerint picit beszari, de szemmel láthatóan javul :) Találkoztunk Rékával, aki megdicsérte a kis Lolát, hogy milyen ügyes, és 'nme is tudta, hogy ilyen intellektuális kutyái' vannak a bátyjának...

Kicsit pici franciáztam, megsimiztem Bettit, a minibullt, aki iszonyatosan szeretetéhes kismama :) Utána elvittem Lujzát sétálni.
foto by Ákos
Amikor kimentem  a kapun, és becsuktam láttam, hogy egy kutya van bent. Lenézek a pórázra. Kutya eltűnt. Kibújt a kis drága. Na, akkor hajkurásszuk. Meglett végül, bár eléggé érdekes volt sötétben az udvarban keresni Őt.

Utána elmentünk sétálni. Elején makacskodott, meg sem mozdult, a végére mér handlerkedtem vele. Annyira ügyes volt, el is határoztam, hogy jh-zo vele majd.
Aha igen... Ákos miután meséltem neki, hogy mennyire ügyes a csajszi mondta, hogy foghibás sajnos... Hát, ezt benéztem : )

Holnap jön a nagy év végi blogbejegyzés. Már elkészült.
Azt hiszem frisbeezni nem fogok a csajommal egy ideig. Nem miatta, mondjuk úgy, hogy én rokkantam le : )
Lánykám nagyon vonzó egyébként, délelőtt 3 kan is tiszteletét tette előttünk...

Ja! És 'hála istennek' pár utcával arrébb sorra mérgezik a kutyákat... A kutyák mozdulni sem tudnak, hánynak a méregben tucsogó hús után... *tapsvihar*. Csak reménykedek, hogy felénk nem akar eljönni..

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések