Cegléd CAC - 2012.03.25.

Húha, jó kis napunk volt, van ám miről mesélnem!
Tök időben értük oda, lecuccoltunk a goldis ring mellé. Elmentem körbenézni ki-mikor hogy jön. Elsők a franciák, utána minik, utána goldik... Csak ne legyen ütközés...  Trikszyvel is találkoztam, vele is beszélgettem kicsit.
Ákosék megjöttek, elhoztam Niát. Beraktuk boxba, hogy ne legyen melege. Jó sokáig vártunk ott. Végre mi jövünk... Sikerült beesnem a ringbe, aztán Nia még be is kakikált... (előtte elvittem, de ott nem kellett neki..) Aztán ez kicsit rányomott az egészre, nem tudtam koncentrálni, meg ilyenek. Nagyon jót kaptunk, aminek tökre örültem.

Következő Ragacs, aki pörgött!!! Talán picit túlon túl is... De ügyi volt, nagyon ígéretest kapott, úgyhogy ott örömködtem.
Megkért Robi, hogy vezessem fel Morrist a BOB összevetésben, és a kisfiú nagyon ügyesen működött nekem is :)

A goldis ringhez mentem, de egy csomó időnk volt. Hangának kértük kutyát, Klaunak meg törpesnacit akartunk. Kiderült, hogy itt van Edina. Megkerestük, kértünk kutyust, Klau megkapta Sly-t, (Speedy tesója) de még nem tudta odaadni, mert csak úgy összefutottunk.
Jöttek a goldik. Damon nagyon ügyi volt, szépen futott, nem bohóckodott, beállni is szépen beállt. Ígéretest kapott. Nembaj, kell ilyen is, bírálata nagyon szupi.

Damon ♥

Zsuzsiékkal is beszélgettem egy kicsit, nagyon ügyi a kis Tedyjük.
Bella volt a következő nekem, Akit úgy vittem be, hogy lesz ami lesz... Szépen beállt, és amikor bíróbácsink odajött nem ijedt meg. Nagyon büszke voltam rá, szuperül futott, és Kitűnőt kapott, nagyon szép bírálattal. Nagyon örültem, hiszen végre nem félt a bírótól, és ügyes volt nagyon... Úgy örültem, mintha BOB győztesek lettünk volna.

Bella ♥
Klau hozta Sly-t, gyakoroltak. Ügyik voltak, úgyhogy elmentünk Edinának szólni, hogy akkor Őt visszi.
Amikor odamentem megláttam Rascalt. Megkérdeztem elvihetem-e haverkodni. Addig-addig sétáltam Rascallal, hogy úgy döntöttem nevezek JH-ba, pedig úgy volt abbahagyom... Fél óráig vacilláltam, hogy mi legyen.
De aztán jó pár érv szólt a nevezés mellett: Rascallal rengeteget gyakoroltam, és végre jött velem.Vele akartam még menni... Aztán itt kezdtem Cegléden a JH-t, meg az egész show életet... akkor fejezzük be itt is a jh-t... Mondtam Edinának, hogy nevezek. De annyira aranyos volt, és mondta, hogy benevez minket Ő... Kicsit könnyes szemmel neveztem az utolsó versenyemre, sokan nem értették miért hagyom abba... Egyszerű... én azért kezdtem el a jh-t, hogy felkérjenek... Ez megtörtént több soron, végre van 'munkám', így nem nevezek többet...

Rascal ♥ 

Sokat sétáltam Rascallal, eleinte nem akart jönni, nem akart odajönni, de a végére megint összeszoktunk, még puszit is kaptam a végén.
Krisztivel is beszélgettem picit, aztán lassacskán kezdődött a jh. Hanga nagyon ügyi volt, tök büszke voltam rá, de végig nagyon szorítottam Nekik. Kriszti lett az első aminek nagyon-nagyon örültem. Megérdemelte, brutáljók voltak.
Mi következtünk. Minden tök jól ment, ügyi volt Rascal, én meg végig mosolyogtam. Klauék ügyik voltak, ha izgultam is csak miattuk izgultam. 3szöget kért a bírónő, egész tűrhetően csináltuk meg...

JH.. az utolsó...
Bírónő gyors volt, gyorsan végigbírált minket. Kicsit megmozgatott, de szerintem korrekt volt. Haramadik helyezett pedig....MI!!!! Szinte ujjongtam, és amikor a 3. helyezett kupa mellé futottunk szinte repültem.  Amikor ott beállítottam Rascalt bőgtem kicsit... Nem feltűnően, csak pár könnycsepp... Hát ennyi, vége... és még helyezettek is lettünk... Nem számítottam rá, éppen ezért voltam ennyire boldog.
Edinának visszaadtam a szépfiút, de remélem nem most adtam Neki vissza kutyát utoljára.

Nius ♥
Siettem Rékihez, és már jöttünk is haza. hazafelé be nem állt a szánk, megbeszéltük a mai napot.
Azt hiszem tökéletes napot zártunk, kutyák élvezték, még Bellu is.

Lulu a vendég :) ♥

Mai eredmények:
Niagara von der Monarchia 'Nia' - Nagyon Jó - Bíró: Dr.Váczi-Balogh Zsuzsanna
Dombóparti Ernesto 'Ragacs' - Nagyon Ígéretes - Bíró: Radvánszky Katalin
JCH Millenium Angels Faith No More 'Morris'- (BOB összevetésben vezettem fel)
You Too A Commitate Aureo 'Damon' - Ígéretes - Czeglédi Attila
Vitagold Bella - Kitűnő - Czeglédi Attila
Arkovári Rascal - Junior Handling - 3. hely - Pánhidi Pálné


Köszönöm a tulajdonosoknak a bizalmat, hogy rám bízták a kutyusokat: Albert Róbert (Morris gazdi), Szelényi Edinának (Rascal gazdi) Szabó Ákosnak (Nia és Ragacs gazdi) és Szabó Rékának (Damon, Bella gazdi - külön köszönöm hogy ott lehettem, meg minden egyebet! Köszönöm Réki!! :)) )


Edina köszönöm, hogy hozzájárultál az összes jh-s sikereimhez! A Te kutyáid nélkül nem ment volna, hiszen gyönyörűek, és nagyon profik. Köszönöm a mai napot, és köszönöm hogy a Te kutyusoddal zárhattam le ezt a fejezetet az életemben!

képeket köszönöm Hangának :) Több kép hamarosan, ha megkaptam Ákostól :)

Megjegyzések

Vanda üzenete…
Kiállításon voltatok, látom. :) Mi is megyünk majd egy kiállításra ami Debrecenben lesz 15-én. Csak azt nem tudom, hogy nevezzem-e be Macit, vagy csak menjünk oda megnézni, hogy milyen is egy kiállítás. Csak mert még sosem voltunk ilyenen. Szerinted? :)
Nagy Orsi üzenete…
Szia! először feltétlenül nézzetek meg mit- hogy szokás :)
Vanda üzenete…
Oké, köszi! :) Csak a következő kiállítás októberben lesz, én meg nagyon türelmetlen tudok lenni :)))
Nagy Orsi üzenete…
Maci tkv-s? különben nem tudtok nevezni. én első kiállításomon neveztem jh-ban, de az más kicsit mintha kutyát nevezel :) de szerintem e-mailben könnyebb: n_orsolya@freemail.hu
Vanda üzenete…
Maci tacskó és pincsi keverék. Úgy gondolom egy próbát megér és nevezünk. :) Hétfőn fel hívjuk az irodát és leadjuk a nevezést :)
(Állítólag Debrecenben nem szigorúak a bírók :P)

Népszerű bejegyzések