Eljött

Bondi :) - Fotó: Ákos
Itt a szünet végre.. vagy ha nem is szünet, de hosszú-hétvége, és a dolgaimmal is végeztem. Már nagyon kimerült voltam, és csak ez a 4 nap tartotta bennem a lelket.
4 körül mentem Ákosékhoz kutyázni. Minikkel kezdtem, nagyon fel voltak pörögve. Törpi amikor meglátott olyan visítozást csapott.

Mindenki nagyon ügyi volt ma, Törpusszal nagyot kerültünk, remélem kifáradt. Ragaccsal nem sétáltunk olyan sokat, de azért őt is megpróbáltam kicsit megmozgatni... Durva mekkorára megnőtt...  Viszont gyönyörű, arányos, mozgása gyönyörű, és nagyon izmos:)

Falikával sokat sétáltam. Imádom ezt a pasit, annyira figyel rám, nagyon kis okos! Miután kint kigyakoroltuk magunkat bent, az udvarban tanítgattam. Nagyon szépen áll, és elkezdtem tanítani neki a tolatást és a forgást. Tök ügyes, gyorsan felfogja mit kérek tőle. Végén elővettem egy korongot, és elkezdtem neki tanítani hogyan is kell ezt csinálni, mert hiába Ő a csapat legizmosabb kutyusa és szép izomzata van, de hát abból sosem elég :) Nagyon pörög a korongra, még az is lehet, hogy megtanul frisbeezni... Kitudja :)

Niácskával egy rövidet kerültem csak, mert jöttek haverkodni az emberek... de nekem valahogy nem volt kedvem társalogni velük...
Bent felraktuk Őket asztalra, hogy szokják jövőhétvégére... :) semmi félelmük nincs, úgyhogy ez letudva :)

Cetlibabák haláli cukik, na és a színük.. Van kicsiPeti, kicsiFali kicsiCetli és kicsiJézi színű kutyusok... :) Avagy van itt minden. Még szemük nincs nyitva, kis édesek ahogy ösztönösen jönnek a kezed melegére. :)

KicsiOdik meg haláliak. Már van személyiségük, és iszonyú aranyosak. Amikortól tudnak járni onnantól igazán édesek, és kezd kifejlődni a személyiségük... Addig szerintem nem nagyon lehet ilyet megállapítani max annyit hogy aranyosak :) Kivettem párat, Minit, Jacket és Helmit (piciBetti). Rohangáltak, ugráltak, hatalmasak voltak. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések