Csináljunk péntek estét!

Kis koromban szokásom volt beégetni a szüleimet... Minden helyzetben tudtam olyat mondani, csinálni, ami irtó gáz volt... A címben is egy hasonló szuper beszólásom volt, de most megkímélem őket... :)

Ma miután hazaértem rájöttem, hogy holnapra nem kell tanulni semmit, elmarad 1-2 órám, úgyhogy felhívtam Ákost, hogy emhetek-e kutyázni. Minden okés, úgyhogy 4-re ott is voltam lányommal. Niussal kezdtem, jó nagyot sétáltunk. Ügyesedik a csajszi, de kis kondi bőven ráfér.
Ragacsbaba volt a következő... Nagyon brutálul börgött, csípkedett mindenkit, még Gridet is, aki nem igazán tűrte.
Ahogy sétáltunk összefutottunk Ivettel és Jamivel. Tökre megörültem, már gondolkoztam mikor tudunk sétálni egyet.

Ragacs persze Jamiet is meg akarta gyepálni picit... Elmentünk egy kis sétára, amin picit lehiggadt őméltósága. Sokat gyakoroltunk, de nagyon ügyi őméltósága.
Falkót is elvittem, mert már egész szép... A pofija, nózija, fülije eléggé csúnya, jó pár hónap lesz mire rendbejön.
Nagyon happy volt, hogy végre kint lehet. Szaladt, fűbe dobta magát, hempergett. Jó volt nézni. Nagyon szeretem :)
Az idő jól megtéfált bennünket. Elkezdett esni az eső, úgyhogy hazamentünk, és elengedtem a kutyikat.

Hoztam egy fésűt, és Luinak kifésültem a szőrét. Még Fali előtt elakartam vinni sétálni, de pár méter után megint bestopoolt. Nembaj, legalább már jött picit. Egyébként egyre jobb fej velem. Odajön néha, leül mellém. Alakul Ő :)
Nia lefeküdt Grid mellé, és ott hortyogott. Egyem a szivét :)


Nius alszik :)
Lányomban meg újraéledtek az anyai ösztönök. Cetli picikhez bement, de nem tudodd közel menni hozzájuk a kis 'kerítés' miatt. Folyton be akart menni. Ugatott, nyüszögött, vinnyogott. Irtó cuki volt. Szerintem ha bement volna tuti elkezdte volna pályolgatni Őket.

Kivittem Törpusz picit. Burtáljó. Elkezdtem vele kicsit komolyabb módon gyakorolni a felvezetést. A beállás szuperül megy, free-be beáll gyönyörűen. Alakzatokat is gyakoroltam vele, ügyes volt nagyon.

Hazafelé Ákossal beszélgettem picit, és adott pár nagyon jó tanácsot a felvezetéssel kapcsolatban, hogy mit csináljak másképpen. Apró dolgok, de mégis sokat jelentenek, és szükségem van valakire aki tanácsokat ad, elmondja a hibáimat, hoszen ezek nélkül nem tudok fejlődni. Már pedig én fejlődni akarok! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések