Becej CAC - 2012.06.02.

 Reggel 6:30-ra volt itt értem Réki, 7-re sikerült Ákosékkal is összecuccolnunk, egy kocsival mentünk ki, kicsit szűkösen, de sok jó ember kis helyen is elfér. Határon minden ok volt, utána is, egyszer igazoltattak minket. Kicsit mogorva volt a rendőrbácsi, pedig Áki bevetette magát, próbálta oldani a komorságát, de egy szót sem szolt, egy mosolyt nem eresztett.
Simán odataláltunk, jól eldumálgattunk a kocsiban.

Odaértünk, leparkoltunk, szétnéztünk, kicuccoltunk. Eleredt az eső, de aztán el is állt.
Egész zavaros volt, nem tudtam mikor jövünk, hogy jövünk, minden fura volt, hogy nem mondanak startszámot, meg idegen nyelven.
Minikkel kezdtünk, Ragaccsal. Bementem a bullok helyett, majd tök aranyosan közölte  a bíró, hogy még nem a minik jönnek. Megvártam míg lebírálja a bullt, utána meg mi jöttünk. Persze, a ringbe alig lehetett bemenni, elállták kutyával az utat, meg ilyenek. Eléggé kellemetlen volt, Ragacs tisztára szétesett. De nembaj, beállás gyönyörűen ment neki, utána szépen is mozgott, nagyon büszke voltam rá!

Gyors átvettem Törpit, tisztára ideges voltam, nem volt előttünk kutya, és mire átvergődtem tiszta szar volt. Rossz napom volt na... :/
Utána Best of Breed összevetés. Bíróbácsi szerint Ragacs lett a fajtagyőztes. Volt nagy öröm, ügyes a kiskrapek, és úgy tűnik nem csak szerintünk szép. Nekem a szögei jönnek be nagyon, főként, hogy a minik nincsenek erőteljes szögekkel megáldva. De Ő! Talán (koppkoppkopp) nem is fogja túlnőni a standardot.

Egyébként azt hittem Törpi lesz a BOB, nekem jobban bejön Ő természetileg is, meg olyaaan jó izmos, mozgása is szuper, ringdresszúrája tökéletes. Rájöttem, hogy nekem Ő a kedvencem az egész vitabull csapatban.

Sajnos Bellát és Damont lekéstem, mert mentem a franciásokhoz, ahol persze még várni kellett. Olyannyira, hogy Réki végzett mielőtt bementünk volna.
Senki nem szólt, hogy kit kéne bevinni vagy hogy... Pont megálltak a franciások amikor mi bementünk, mert rájöttem, hogy nekünk kéne bemenni. Nem sokat késtünk, tényleg... Bocsánatot kértem, bíró kizavart. Majd kicsit később visszahívtak... MIVAN? Tiszta stressz voltam, de azért Fali ügyesen beállt  jött végig. Nagyon meg voltam elégedve vele... Második kiállítása, fél éve volt utoljára ringben, de nagyon nagyon meglátszott rajta, hogy komolyan sokat gyakoroltunk.
Hárman voltunk az osztályban. Nekem/nekünk persze, Fali volt a legszebb, de utána egy brazil csíkos volt a favorit. Gyönyörű volt, utána beszélgettünk is a tenyésztővel, magyarok. A harmadik nem tetszett... Ő lett a győztes... Nem értettük, tuti hogy nem volt szimpi a bírónak a késésem... C'est la vie... Mondjuk azért szerintem illene bemondani hogy mik a startszámok nem?

Bella Res.CAC lett közben, Damon meg kitűnő 2.... Egy gyönyörű, 15 hónapos kanocska is volt ellene, nagyon nagyon egyben volt az a kutya. Dami kicsit szét van esve most... Miért is ne lenne,  hiszen még kamasz :)

Elmentünk kajálni, gondolkoztunk a BIS-en, hogy maradjunk-e Ragival... Kajáért fél órán át álltunk sorba, akik utánunk jöttek jóval is kaptak már kaját... Jó dolog a diszkrimináció nem? :)  Elindultunk hazafelé, Ákos nagyon ideges volt, én is nyűgös voltam. Találtunk egy gyrosost, ott kajáltunk, te jézus isten, milyen finom volt! (És milyen sok!!) Határon újra minden ok, szerbek újra mogorvák... :( Tisza demotiválók voltak.
Már magyar utakat tapostunk amikor egy rendőr állt az út közepén, és hatalmas kar-illetve láb jelzésekkel jelezte, hogy húzódjunk félre. Ismerős volt, és csak köszönni akart, de azt a kar-láb jelzést sosem fogom elfelejteni.
Kicsit rosszul telt ez a kiállítás... Nyűgös voltam de rájöttem miért... nembaj, Rékivel együtt nyűglődtünk.
6 körül értünk haza, engem kidobott, cserélt autót, és jött vissza értem, hiszen nála bubukáltam :)

fáradt szöszik ♥

Bella úgy örült nekem, minta hetek óta nem látott volna. Kajáltunk, jött pár vendég, és éjszaka dumálgattunk kicsit, jó kis hangulat volt, bár mi Rékával eléggé offon voltunk, így nem is mentünk sehová, 'csak' nála maradtunk.
Miután elmentek a többiek bepakoltunk, gyorsan átöltözünk, Letti és Bella feljött hozzám, Letti mellettem dörmögött (ha örül dörmög, iszonyú cuki) Bella lábamnál bubukált. Átöleltem Lettust, mert hát nem volt nálam a plüssoroszlánkám, így maradt Ő, lecsuktam a szemem, és már aludtam is. Rég aludtam ilyen jót.

ki nem szeretne így lefeküdni, és így kelni? :)


Reggel annyira örültem nekem a srácok amikor megláttak. Mindenki egytől egyig tiszta izgatott lett.
Aztán fél11 körül hazahozott Réki :)

Köszönöm a tegnapot Ákinak, Andinak, valamint nagyon nagy köszönet Rékának! Köszönöm az egész csapatnak a bizalmat, hogy rám bízták a kutyákat,  habár a mostani teljesítményem eléggé gázos volt. 

Eredmények:

Dombóparti Ernto 'Ragacs' - SrbPJ, BOB
Trolldogs Desirée 'Törpi'  - SrbPJ - Törpi ezzel a címmel teljesítette a SERB JUNIOR CHAMPION cím feltételeit! 
Nyakabully Falstaff 'Fali' - Kitűnő


büszke vagyok rátok picikéim ♥

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Hmmm nem lehetett egyszerű!! :( Akkor viszont még jobban örüljetek az elért eredményeknek! Csak azért lepődök meg ezen, mert Eszti visszajelzései alapján is elég jó szokott lenni a szervezés, és kedvesek is szoktak lenni. Akkor ez most itt megdőlt... :(

Népszerű bejegyzések