Reggeli pancsi


Tegnap megbeszéltük Ivettel, hogy ma kicsit korábban kelünk, és tavazunk egyet.
Este hirtelen úgy döntöttem, hogy a meleg szobám helyett a hintaágyunkat részesítem előnyben. Kicuccolkodtam, és lefeküdtem. Nagyon jó volt kint aludni, megtaláltam végre egy csomó csillagképet. Párszor felébredtem amikor Ingrid megvizsgálta élek-e még...

Damon szembenéz a cápával
Reggel kelés, gyors összeszedtem magam, kimentem csajszival picit utcára gyakorolni de már jöttek is Ivették. Kint felvettük Damonkét, mert hát kell neki az úszás.
Ingridet egyszer 'elvesztettük'. Amikor visszaindultam, hogy megkeressem megláttam, hogy ott ül Réka házikója előtt és néz befelé. Azt az örömöt amikor meglátott. :)

és Dami megtámadja a cápát :)
Levágtattunk a partra, majd Ivett először botot, majd dummyt dobált a srácoknak. Kicsit felbátorodtam én is, lepasszoltam a gépet Ivettnek, és levetettem a pólóm, nadrágom, alatta fürdőruci volt, úgyhogy énis csobbantam az ebedlikkel... Damon és Ingrid beúsztak velem sokáig... méghozzá nekem a nyakamig ért már a víz amikor visszafordultunk. Egyébként szépen nézek ki, hatalmas karmolásnyomok vannak rajtam. De mit számít, szuperül éreztem magam. Kicsi lánykám is úúúúgy úszott!


Nagyon jó volt az egész, úszni a kutyikkal, nézni azt a nagy boldogságot ami az arcukra kiült. Jó dolog erdőzni, de tavazni még jobb! Nekünk is, nekik is.. .:) Ingrid egész nap ide feküdt, oda feküdt, de szerintem nagyon élvezte ezt a reggelt.
Rengeteg kép készült, amiken azt hiszem visszaadják a kutyik jókedvét.

Damon ereeeszd!
Volt néha, hogy  Ingrid megunta, vagy nemtudom, és egyik pillanatban ott játszott, hozta a dummyt, kiköpte és elrohant... fura, hogy így lekapcsol mindenről és elrohan... ezt sosem értem nála. De kezd javulni, ahoz képest, régen milyen volt.

van egy barnamedvém fehér kiadásban
Damon támaaaaad :)
hoppá, hogy a juhászkutyus gyorsabb mint a két vadász...

lányom és 'fiam'



Damike első vizes dummyzása... nemrossz


idióta Damonke. persze ezt a dummyt éppen Jamietől lopta

kavalkád

úszuuuunk
messzire mentünk.. még ennél is messzebbre

volt aki a partról figyelt
Damonbaba ♥

szerelmem ♥ :)

Grid és a fagyi... : )
Ma találtam egy videót facebookon, amit ha valaki megnéz világossá válik, miért is nem szabad a kocsiban hagyni a kutyust, babát, meg bármit.... 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések