Nyár


Ha megkérdezünk bármilyen iskolást tuti nem fogja azt mondani, hogy nem szereti a nyarat. Miért is ne szeretné? Szabadság, nem kell tanulni, akkor fekszünk-kelünk amikor akarunk. Nekem eddig a nyaraim úgy teltek el, hogy egyik mamától a másikig utazgattunk, alig voltam itthon, akkor is nagytakarítottunk.
Idén nyaram másképp fog telni a nyaram, ugyanis dolgozni fogok, hiszen nem fog az ölembe hullani egy Nikon tükörrefis gép. A munka közben bőven lesz időm, így ráérek majd kicsit felturbózni a francia tudásomat (no meg a kémia, biosz és angolt is) 

Ha már suli... Utolsó napon biciklivel mentünk át suliba (röpke 20 km) nagyon jó volt, bár picit elfáradtam, de szerencsénkre nem volt annyira meleg. Az utolsó napok jók voltak, filmezések nyelvórákon, törin, fagyizások és pizzázások az utolsó napon... el tudnám viselni...



Viszont, hiába van szabadság, nem szeretem annyira a nyarat, méghozzá Ingrid miatt, ilyenkor eléggé kicsi az az időszak amikor lehet kezdeni vele valamit, plusz én is nagyon gyorsan kapok napszúrást, már egy fél óra sapka nélkül kint töltött idő után borzasztó fejfájásom lesz.  Így maradnak a koránkelések, és a késői séták.
Ma kezdetét vette a reggeli sétás időszak, méghozzá Ivettékkel. Szándékomban állt nekem is 7 körüli keléseket folytatni, és akkor erdőzni, ugyanis tóra már nem nagyon lehet kivinni a kutyikat a strandszezon miatt. Ismét be nem állt a szánk, remélem még sok-sok ilyen sétában lesz részünk a nyár folyamán. Nincs is ennél jobb indítása a napnak! :) (Egyébként érdemes elolvasni Ivették blogját) 



Háromnegyed 7 körül értek Ide Ivették. Leparkolt előttünk, és már indultunk is az erdőbe. Kutyák jót szaladgáltak, Ingrid sem viselkedett valami vészesen, de azért újrakezdtük a kötődéstréninget, nem árt az nekünk, és nem is tudtuk befejezni rendesen. Jamie kicsit fáradt volt, mert ő már pancsolt egy kiadósat, de lányom vén létére jókat szaladgált az erdőkön-mezőkön át.


Fotózás szempontjából nem a legjobb a nyár, a túl erős fények miatt... Persze ilyenkor jön a korán kelés, vagy a késői fotózás... No de már 7 körül csúnya fények voltak, és nem minden 'modellem' szeret korán kelni... Én kifejezettem szeretek hajnalban kelni, de a legtöbben nem tudják értékelni a reggeli fényeket. 
Egyébként nem panaszkodhatok, rengeteg fotózásom húzódott el így a nyárra, és remélem egyre többen buzdulnak majd fel a képek láttán... :) (Már csak egy jó gép kéne..)


Ingridem vedlik egyébként eléggé rendesen, meg küszködik a meleggel, hol ide fekszik, hol oda, árnyékból kis sem mozdul. Langyos vízzel eléggé sokszor le szoktam locsolni, ami után picit elviselhetőbb a meleg neki, nemsokára pedig előkotrom a kis kádat amibe bele tud csücsülni. 


És egy számunkra jó hír: Úgy tűnik, el tudunk menni az I. U.F.O Kutyabajnokságra, ami Tatabányán lesz, és végre benevezünk első hivatalos osztályos dog-dancing versenyünkre. Remélem ez is hasonlóan fog sikerülni teljesítésileg, valamint remélem hasonló hangulatban fog telni... Azt tudom, hogy Hanga és Klau, Roxi is remélhetőleg ott lesz, így a hangulatban már nem kételkedem :)

Gyertek el minél többen!
http://ufo-kupa.blogspot.hu/
Köszönjük a több mint 30ezer látogatót! :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések