Vedlés

Első nap

Tegnap séta után nekiestem Ingridem szőrének, hogy kiszedjem belőle a beleragadt bogáncsokat, meg ilyen melegben sokat segítünk a kutyusunkon ha átfésüljük a bundáját, ezzel eltávolítjuk az elhalt szőrszálakat.
Bevallom, Ingridet jó rég fésülgettem át úgy istenigazából.
Most viszont közel 1 órán át szutyakoltam vele, aminek nem kis szőrmennyiség lett az eredménye. Ingrid élvezte, jókat szunyókált néha közben. Ilyenkor jönne jól egy furminátor, amivel viszonylag gyorsan letudnám  szedni a szőrét...

Második nap
Ma reggel is voltunk sétálni Ivettékkel. Ingrid ügyes volt, meg is lepődtem. Persze az elmaradhatatlan szarevés megvolt, meg bele is feküdt valamiben, de most kivételesen egész szolidan. A végén alkotott egyet, 2x is eljátszotta a süketet. 
Jamie is eléggé pörgött a séta elején, de a végére már majdhogynem vonszoltuk csak magunkat a melegtől. 
Séta után megint egy jó félórát fésülgettem, ennek eredménye fentebb látható... Még mindig nem rossz... Kapott egy kis szárazsampont, hogy a szarszagot vagy dögszagot vagy nem tudom mit elfedje, így van egy szép csillogó, illatozó szőrű angyalkám. (Bár viselkedésileg inkább kisördög)

egyik erre, másik arra...
azért Ivett közvetítését kellett volna hallani... : D
Ivettel beszélgettünk arról, hogy milyen lehetne Jamie emberként... Egyébként tök sok kutyust megnéznék emberként... Jamiet valahogy egy metroszexuális pasinak tudnánk elképzelni... Ha egy kis bogáncs akad a szőrébe megáll, és kiszedi... Ha nem veszi észre nem zavarja, de amint észreveszi azzal szenved egészen hazáig, hiába szedjük ki neki... Dehát Jamie így Jamie :) 
Ingrid meg valami fitt 50-es éveit taposó nő lenne aki nem tudja elfogadni, hogy már nem tizenéves, nem mindig fogad szót, . :)

szalad a Pöttyös Metro :)

jövök énis ám

a nagy melegben jól esik egy kis víz...

vagy néha ez az 'egy kis' fél litert jelent... : )


habos-babos tutyuli

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Orsiiii!!!! Sz@rrá nevettem magam itt, bent a melóhelyen. Nem illik ilyeneket csinálni!!! :) :) :)metroszexuális Jamie!!!! :) :) :)

Népszerű bejegyzések